Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire egészséges vagy sem , ha a szülő együttél közös háztartásban és egy légtérben velünk ? Mennyire hat a párkapcsolatra ?
Ha vita van, mi az igazi ok?
a szavazástól nem oldódik meg..
Imádom anyukámat, de felnőtt emberek vagyunk és pofátlanságnak érezném belegázolni a párommal való magánéletembe ilyen hülyeségekkel. Gyakorlatilag olyan az egész feelingje, mint mikor tiniként csöndben kellett baszni, mert a szüleim a szomszéd szobában aludtak. Egyszerűen nem való. Ha ráadásul nem a te anyádról van szó, akkor főleg baromi irritáló és kiöl minden intimitást a kapcsolatból.
Én sok dologra hajlandó lennék édesanyámért, vennék akár ikerházat is, hogy közel legyek hozzá vagy odaköltöznék az utcába. De egy lakásban nem élnék vele, ha kapcsolatban vagyok. Nem tenném ki ilyennek a párom. Ha meg annyira szar a helyzet, nem rám van szüksége, egyrészt mert nem szolgának szült, hanem gyermekének, másrészt meg egy szakképzett ápoló többet tud érte tenni, mint én, aki ha épp nem a párjával van, munkába akkor is muszáj járnia.
Édesanyám nem mindig pakol el maga után ,
a hűtőben keres valamit és tovább nyitva tartja az ajtót
Eszik valamit ott hagyja a zacskóját
Az ebéden is sokszor vita van mert ő mindig mást akar enni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!