Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más háztartásokban is ekkora problémát okoz, hogy a nő menstruál?
Néhány hónapja költöztem össze a barátommal, azóta alakult ki ez a probléma. Eleinte csak a száját húzogatta, aztán kibukott belőle, hogy amúgy hallja, amikor a betét csomagolásával zörgök. Hirtelen csak értetlenül pislogni tudtam, mire folytatta, hogy tudja, hogy néha menstruálnom kell, de nem akar tudni róla, ha hallja, hogy zörgök elképzeli, hogy minden tiszta vér (?) és felfordul a gyomra.
Megmondom őszintén legszívesebben elnevettem volna magam, de nem akartam tapintatlan lenni, így megígértem, hogy majd jobban figyelek. Megpróbáltam sokkal halkabb lenni, megnyitni a csapot/zuhanyt, zenét felhangosítani mielőtt bemegyek a fürdőbe, de akkor is megjegyezte, hogy így is hallja. Nekem már úgy tűnik, mintha direkt fülelne is, nem akarom elhinni, hogy ez ilyen feltűnő lenne, ha közben mással foglalkozik.
Teljesen meg is változik ilyenkor, nem akarja, hogy mellé üljek, együtt együnk, hozzám se ér, azon csodálkozom, hogy az ágyba azért este befekszik.
Megmondom őszintén, fogalmam sincs mit kezdjek ezzel, már minden menstruáció előtt napokkal ezen stresszelek, pedig amúgy is az a típus vagyok, akinek ilyenkor fáj a hasa/feje és nem hiányzott, hogy még ezen is aggodalmaskodnom kelljen. Állandóan megjegyzéseket tesz és már kezdem ilyenkor tök gusztustalannak érezni magam.
Én nem tudom, hogy ez valami fóbia lehet? Pedig amúgy amikor az ujjam vágtam el főzés közben, azt a vért bírta...tanácstalan vagyok.
Tapasztalt valaki hasonlót, mit tudnék tenni? A hónap többi részében amúgy tök normális.
Na hát ilyen emberrel sem lennék együtt tovább. Nem tudom hány éves, de ettől még a kisfiúkat is többre tartom. Nem végignéznie kell, ahogy betétet cserélsz (de természetes dologról beszélünk ugyebár).
Nekem az ilyen "férfiaktól" fordul fel a gyomrom.
Hát nézd...nőként mondom hogy a menstruáció sem nem szép sem nem gusztusos...de ez a NORMÁLIS és TERMÉSZETES.
Ez pedig NEM normális hogy ő a betét csörgést/zörgést hallgatja.
Amúgy meg egy zacskóval is csöröghetnél v mittudomén. Nagyjából 2 perc egy betét csere+tekerés.
Nem mondom hogy menzesz közben kell nemi életet élni vagy ilyesmi, mert az egyéni, de az hogy konkrétan hozzád se ér?????
Nem normális.
Kamu a kerdés....
Vagy ha nem, akkor te vagy egy idiota, hogy osszeálltal egy ilyennel
Nem áll készen egy felnőtt párkapcsolatra.
26F
"Megmondom őszintén legszívesebben elnevettem volna magam, de nem akartam tapintatlan lenni"
Komolyan, ha valaki ilyet beszólna nekem, az utolsó dolog, ami miatt aggódnék, hogy tapintatos legyek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!