Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más háztartásokban is ekkora problémát okoz, hogy a nő menstruál?
Néhány hónapja költöztem össze a barátommal, azóta alakult ki ez a probléma. Eleinte csak a száját húzogatta, aztán kibukott belőle, hogy amúgy hallja, amikor a betét csomagolásával zörgök. Hirtelen csak értetlenül pislogni tudtam, mire folytatta, hogy tudja, hogy néha menstruálnom kell, de nem akar tudni róla, ha hallja, hogy zörgök elképzeli, hogy minden tiszta vér (?) és felfordul a gyomra.
Megmondom őszintén legszívesebben elnevettem volna magam, de nem akartam tapintatlan lenni, így megígértem, hogy majd jobban figyelek. Megpróbáltam sokkal halkabb lenni, megnyitni a csapot/zuhanyt, zenét felhangosítani mielőtt bemegyek a fürdőbe, de akkor is megjegyezte, hogy így is hallja. Nekem már úgy tűnik, mintha direkt fülelne is, nem akarom elhinni, hogy ez ilyen feltűnő lenne, ha közben mással foglalkozik.
Teljesen meg is változik ilyenkor, nem akarja, hogy mellé üljek, együtt együnk, hozzám se ér, azon csodálkozom, hogy az ágyba azért este befekszik.
Megmondom őszintén, fogalmam sincs mit kezdjek ezzel, már minden menstruáció előtt napokkal ezen stresszelek, pedig amúgy is az a típus vagyok, akinek ilyenkor fáj a hasa/feje és nem hiányzott, hogy még ezen is aggodalmaskodnom kelljen. Állandóan megjegyzéseket tesz és már kezdem ilyenkor tök gusztustalannak érezni magam.
Én nem tudom, hogy ez valami fóbia lehet? Pedig amúgy amikor az ujjam vágtam el főzés közben, azt a vért bírta...tanácstalan vagyok.
Tapasztalt valaki hasonlót, mit tudnék tenni? A hónap többi részében amúgy tök normális.
Akik szerint kamu. Itt olvastam talán. Apuka- tehát felesége és lánya(i) vannak. - a lánya mensesét mocsok szóval illette. A szöveg többi része alapján hihető volt. Vannak eldugott tanyák az országban ahonnan nem tudnak akatnak kitörni az emberek,mélyszegénységben élnek, ott sok 19sz i tévhit maradt,pasik nem szocializálódtak ilyen téren.
U.i
Egyik exemnek az utolsó napon nagyon magas volt a libidója szinte rám vetette magát. Eleinte fura volt pasiként nem is élveztem annyira mint máskor de nem lehet mindig mindenkinek tökéletes.
#22 igen, de ez szerintem csak a vén faszikra jellemző, akik már fel lábbal a sírban állnak és még bennük maradt ez a nőgyűlölő mentalitás a háború előttről. Fiatal, mai generációs férfiak esetében még nem hallottam ilyet, vagy ha igen, akkor az illetőnek nem volt barátnője, incel jellegű volt VAGY homo (normális nő amúgy sem jönne össze ilyen degenerálttal, de nyilván vannak elmebeteg nők, akiknek ez is jó).
Amúgy feltűnő, hogy a drága kérdező semmit nem reagál... szóval sanszos, hogy valami troll, aki bedobta a gumicsontot. Vagy tényleg egy debil, ha ilyen pasija van és ezt még reklámozza is a neten.
Hú basszus. Megmondom őszintén, ennél megosztottabb véleményekre számítottam és legalább egy-két emberre, aki találkozott már ilyennel.
Valóban kifelejtettem, én 23 éves vagyok, párom 22. Én vagyok az első komoly barátnője, nem is lakott még egy háztartásban menstruáló nővel (anyjával sem). Azért nem gondoltam, hogy így elhordjátok majd mindennek, direkt írtam, hogy ezt leszámítva nincs vele úgy semmi gond.
Igazából ezek a válaszok csak még jobban elbizonytalanítottak mindenben.
Figyelj, lehet az lehet akkor a dolog mögött hogy soha nem élt nővel, de ez akkor se egészséges.
Sokan még szexelni is szoktunk menstruáló lányokkal(én úgy vettem észre ilyenkor még kívánósabbak), ez ha valakinek nem tetszik szerintem abszolút elfogadható, viszont az hogy nyugodtan egy tampont vagy betétet se tudsz cserélni az nem túl egészséges
Azért nem kaptál megosztottabb véleményeket, mert akárhogyan is nézzük ez nem normális. Lehet arra fogni, hogy első komoly kapcsolat, arra is, hogy nem találkozott élete során menstruációval, de hiába nézzük innen meg onnan akkor se elfogadható dolog. Gondolom tudta, hogy lány vagy, amikor összejöttetek, akkor valószínűleg azt is tudta, hogy a nők bizony menstruálnak. Ha tényleg annyira szereted, akkor üljetek le megbeszélni (bár szerintem nincs mit beszélni ezen), hogy neked ez nagyon rosszul esik és hagyja abba ezt a viselkedést, ha a jövőt közösen képzeli el.
1-es voltam
Adj a kezébe egy bontatlan betétet, hogy legyen kedves megmutatni, hogy kell hangtalanul kinyitni. Vagy kérd meg haegy vásárolni, hogy gy vegyen neked egy csomag tampont. Lehet csak ezektől a számára ismerett dolgoktól
retteg, nem a vértől. Amúgy meg pszichológushoz menjen el, valami nagyon berögzült dolog lehet, ilyet még nem hallottam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!