Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Más háztartásokban is ekkora...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más háztartásokban is ekkora problémát okoz, hogy a nő menstruál?

Figyelt kérdés

Néhány hónapja költöztem össze a barátommal, azóta alakult ki ez a probléma. Eleinte csak a száját húzogatta, aztán kibukott belőle, hogy amúgy hallja, amikor a betét csomagolásával zörgök. Hirtelen csak értetlenül pislogni tudtam, mire folytatta, hogy tudja, hogy néha menstruálnom kell, de nem akar tudni róla, ha hallja, hogy zörgök elképzeli, hogy minden tiszta vér (?) és felfordul a gyomra.

Megmondom őszintén legszívesebben elnevettem volna magam, de nem akartam tapintatlan lenni, így megígértem, hogy majd jobban figyelek. Megpróbáltam sokkal halkabb lenni, megnyitni a csapot/zuhanyt, zenét felhangosítani mielőtt bemegyek a fürdőbe, de akkor is megjegyezte, hogy így is hallja. Nekem már úgy tűnik, mintha direkt fülelne is, nem akarom elhinni, hogy ez ilyen feltűnő lenne, ha közben mással foglalkozik.

Teljesen meg is változik ilyenkor, nem akarja, hogy mellé üljek, együtt együnk, hozzám se ér, azon csodálkozom, hogy az ágyba azért este befekszik.

Megmondom őszintén, fogalmam sincs mit kezdjek ezzel, már minden menstruáció előtt napokkal ezen stresszelek, pedig amúgy is az a típus vagyok, akinek ilyenkor fáj a hasa/feje és nem hiányzott, hogy még ezen is aggodalmaskodnom kelljen. Állandóan megjegyzéseket tesz és már kezdem ilyenkor tök gusztustalannak érezni magam.

Én nem tudom, hogy ez valami fóbia lehet? Pedig amúgy amikor az ujjam vágtam el főzés közben, azt a vért bírta...tanácstalan vagyok.

Tapasztalt valaki hasonlót, mit tudnék tenni? A hónap többi részében amúgy tök normális.

2021. júl. 10. 15:08
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
92%

Ez egy idióta! Ha zavarja, miért van kiélezve rá a füle? Normális ember menekül attól a dologtól, amitől undorodik! Ez meg hallgatózik!

Csapd ki elé a véres betétet legközelebb, h legyen oka kiakadni az idiótának!

És még te vagy tapintatos vele! Ez az ő részéről egyébként hatalmas bunkóság, és bocs, de nagyon buta és gyerekes, ha elképzeli ilyenkor a sok vért. Ajálj neki egy könyvet a menstruációról, mert igen csak hiányosak az ismeretei...

Legközelebb cserekor meg szólj oda neki, h tegye fel a fejhallgatót, hallgasson zenét, mert úgy érzed most úgy fog kirobbanni belőled a dolog...

2021. júl. 11. 05:03
 32/37 anonim ***** válasza:
83%

Ne haragudj, én egy ekkora gyökérrel biztos nem lennék egy percet sem. Nagyon szánalmas és ostoba. Ez nem férfi, max egy kényes kisfiú.

Nálunk nincs semmi gond belőle, a párom még örül is neki, ha megvan, mert ilyenkor közös megegyezêsen alapulva szex végén belém élvezhet.:)

2021. júl. 12. 00:37
 33/37 anonim ***** válasza:
96%

Na én tuti elküldeném a búsba. És nem cska azért, mert zavarja, hanem, hogy ilyenkor kiközösít. Tudod melyik vallásban van ilyen? Az iszlámban.

Én, mikor mensturálok szeretet hiányom van, tehát olyankor még bújósabb vagyok, ha a párom ilyenkor elutasítan, sőt még mellém sem ülne, már nem lenne a párom.

Kellene vele beszélned erről, hogy ez nem normális dolog, lehet apukája volt ilyen, ezt nevelte bele, vagy nagyszülő, de lehet ezt kezelnie kellene. Lehet nem ártana neki egy pszichológus sem, ha hajlandó lefogadni, hogy ő az aki nem normálisan viselkedik.

2021. júl. 12. 11:38
 34/37 anonim ***** válasza:
93%

Leülnék vele megbeszélni, hogy adjon egy normális választ, hogy mégis miért viszolyog ettől ennyire és hogy legyen szíves felnőni, mert a menstruáció oké, hogy nem egy szép látvány, viszont természetes és minden nőnek van, szóval igazán erőt vehetne magán és túllendülhetne ezen. De ha következő hónapban is ezt csinálná, akkor lapát...

Velem volt olyan, hogy nagyon megvolt és rosszul is voltam, és ezért nem vettem észre, hogy véletlenül összekentem a wc-deszkát. Párom egy szó nélkül letakarította. Na, azután kicsit kínosan is éreztem magam, hogy még a wc-t sem tudom tisztán ott hagyni, de komoly kapcsolatban ez megesik.

"Én vagyok az első komoly barátnője, nem is lakott még egy háztartásban menstruáló nővel (anyjával sem)."

Én azt is elhiszem, hogy azoknak a férfiaknak könnyebb, akiknek mondjuk van lánytesója és ismeri, hogy mi ez, de amit ez a csávó leművel, az nem egy huszonéveshez méltó viselkedés.

Mi lesz, ha a párjára rájön valami jó kis hányós-hasmenős vírus? Az mérföldekkel rosszabb, mint a betét zörgésének kihallatszódása...

2021. júl. 13. 08:49
 35/37 anonim ***** válasza:
95%
Hát. Párom 44 éves, de eddig nem élt együtt nővel, anyukáját kivéve, de ő elég idősen szülte, tehát elég gyerek volt még párom, amikor az anyja már nem menzeszelt. Mégis elfogadja, megérti sőt. Van egy lányom, aki most 13 éves, ő még néha sikeresen összevérez dolgokat, meg ilyenek, de ezen is max mosolyog egyet. Ennyi.
2021. júl. 13. 08:55
 36/37 anonim ***** válasza:
40%
Az a baja, hogy ezidő alatt más nőt kell keresnie szexre, csak lusta rá?
2022. márc. 4. 00:26
 37/37 anonim ***** válasza:
89%
#36 ez a kérdés nagyon régi... Valószínűleg azóta a pasi már kidobta a lányt és melegbárokba jár ismerkedni.
2022. márc. 4. 09:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!