Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok normális ez egy több éves kapcsolatban?
Hangsúlyozom még mielőtt kikérné itt magának a hozzászólok többsége h ő nem cseléd meg jön a feminista szöveg, nem arra gondolok.
Ellátom magam, meg a kaját is megcsinálom és még hasonlók..
De normális az szerintetek h soha nem kérdezi meg mikor hazajövök ( 6 7 körül) h vacsorázunk e, vagy mondjuk neki fog vacsit melegíteni vagy teríteni..
Mintha vmi látogató lennék, és mindegy neki h van e mit vacsizni vagy épp fogok e enni..( oké h felnőttként el tudom dönteni de mint gesztus jól esne)
Fordított esetben én automatikusan kezdem a vacsit előkészíteni..
Ha hazajön, melegíteni nem, mivel van 2 szép keze és felnőtt ember, ki tudja szolgálni magát, ha enni szeretne...
Ha pedig főzök nyilván kölcsönösen, szoktunk egymásnak tálalni és együtt eszünk. Ő is szokott néha főzni, ha van ideje, szóval ez abszolút kölcsönös.
De a mindennapokban azért nem állok az ajtóban lesve mikor lép be az ajtón, hogy hadd küldjem már be a fasírtot a krumplival a mikróba neki... :D Viszont ha eszünk, együtt eszünk.
Nálunk úgy van, hogy bejelenti az egyik, hogy vacsi akkor megyünk eszünk.
A vacsora egyébként is csak könnyű étel, megeszünk egy szendvicset vagy valami gyorsat. Nem akarunk elhízni, hogy főt ételt eszünk olyankor is
Nem szoktam alapvetően megkérdezni. Mondjuk mi későn is fekszünk, nem 6-7 körül szoktunk vacsizni.
Ha hazajön, hagyom kicsit élni, átöltözni, pihenni. Nem rohanom le rögtön, hogy most akkor kaja van. Amúgy sem tudhatom, hogy épp éhes-e, vagy evett mostanában valamit. Aztán aki éhes lesz, az megkérdezi a másiktól, hogy "vacsi?"
Neki valószínűleg tényleg mindegy, hogy eszel-e. Őszintén, nekem is az szokott lenni. Felnőtt ember, ha éhes, jelzi. Nem vagyok valami rossz nagymama, hogy egyfolytában tömni akarjam.
Én azt sem bírnám, ha nekem kezdenék automatikusan melegíteni a kaját, amint beesek az ajtón. Majd azt én tudom, hogy éhes vagyok-e, és ha igen, akkor mit szeretnék enni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!