Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok normális ez egy több éves kapcsolatban?
Hangsúlyozom még mielőtt kikérné itt magának a hozzászólok többsége h ő nem cseléd meg jön a feminista szöveg, nem arra gondolok.
Ellátom magam, meg a kaját is megcsinálom és még hasonlók..
De normális az szerintetek h soha nem kérdezi meg mikor hazajövök ( 6 7 körül) h vacsorázunk e, vagy mondjuk neki fog vacsit melegíteni vagy teríteni..
Mintha vmi látogató lennék, és mindegy neki h van e mit vacsizni vagy épp fogok e enni..( oké h felnőttként el tudom dönteni de mint gesztus jól esne)
Fordított esetben én automatikusan kezdem a vacsit előkészíteni..
Én sem tenném. Minden ember más, nem feltétlenül vagyunk egyszerre éhesek, plusz párom pl. nem tudna hazatérés után rögtön kajálni, plusz szereti akkor kigondolni, hogy mit is akar enni. Többnyire hideg vagy instant kaját kíván.
Másrészről meg nálunk ez nem volt szokás sosem, mióta együtt vagyunk. Hiába látta ő is otthon azt a mintát, amit felvázoltál, neki erre szerencsére nincs igénye, nekem meg arra nincs, hogy fél órával a saját hazaérésem után még kiszolgáljam frissen főtt étellel. Ha együtt is kajálunk, az biztos nem általam készített főtt étel lesz, hanem vagy hideg, vagy rendelt kaja.
Kinek mi a normális. Szokás kérdése. Sokaknál este van főtt étel és akkor együtt eszik az egész család. Nekem pl ez iszonyat nyűg lenne, pláne hétköznap. Este nem eszünk már sokat, csak egy kis zöldséget, gyümölcsöt, sajtot, esetleg egy egy gyorsan megkent szendvicset.
Meg is lehet ezt beszélni, hogy neked jól esne néha, ha csinálna vacsorát. Azzal, hogy csak magadban pufogsz amiért nem "viszonozza" hogy te neki csinálsz, nem érsz el semmit.
Eleinte hogy volt? Ha mindig ez volt a szokás, akkor semmit nem jelent.
Ha eleinte kiszolgált, akkor ez sajnos nem sok jót jelent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!