Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 25 körüli lányok akik szépek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

25 körüli lányok akik szépek és szórakozóhelyre is rendeszeresen jának! Nektek nehéz normális, komoly kapcsolatra fiút találnotok?

Figyelt kérdés
2021. szept. 18. 17:09
 1/1 anonim ***** válasza:
100%

Nem járok szórakozóhelyre, de szeretek társasági életet élni.

5 évig voltam szingli, mielőtt megismertem a párom. Őt sem úgy, hogy kimizdultam, hanem Tinderen. :D A magamfajtákat hülyének nézik általában és nagyon sokan próbálják átverni. Nincs az ember arcára írva az intellektusa, csak azt látják, hogy szép vagy és minden formában próbálkoznak általában. Nehezebbnek tartom pont emiatt a tisztánlátást is és azt is, hogy normális embernek legyen mersze megkörnyékezni. Mindenki nehezen talál párt komoly kapcsolatra, a szép lányok azért, mert mindenki nyomul és sokan gusztustalan stílusban, illetve nyilván többen jófejek veled a szexért, magyarul érdekből. A csúnyábbaknak meg ugye olyan közeg kell, ahol a személyiségükkel hódíthatnak, sok esetben nincs önbizalmuk sajnos és nekik meg ez nehezíti meg az ismerkedést. De senkinek sem könnyű.

Szexelni bármikor tudtam volna, de mivel nem tudok megbízni az emberekben, idegennel nem tudnék soha szexelni (mert mi van, ha megfertőz, megüt, leszorít és olyat is csinál velem amit nem akarok)... Szóval ne gondolja senki, hogy könnyebb. Kivéve ha igénytelen vagy és nem számít, hogy valóban társat találj. Zs kategóriás nálad 20 évvel idősebb fickók kb mindenhol vannak, akik szívesen eltartanának, ha heti párszor megcsinálhatnak, aztán néha visszamennek a feleségükhöz, ezt nem vitatom. De az nem szint.

2021. szept. 18. 17:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!