Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Normális lányok már mind...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális lányok már mind kapcsolatban vannak?

Figyelt kérdés

Azok a lányok akik megbízhatóak, hosszú távra gondolkodnak és családot is akarnak azok mind foglaltak 20 felett?

Én ilyen lányt szeretnék, de vagy csak ribik vannak vagy előnytelen kinézetű, buta lányok.

2021. márc. 15. 21:04
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
70%
Azt tapasztalom, hogy igen, a többségük elkelt. Néha találni még elvétve 1-2-t akivel kicseszett az élet, vagy egy toronyban rejtőzködött, de nagyon ritka.
2021. márc. 15. 21:05
 2/29 anonim ***** válasza:
46%
Igen.
2021. márc. 15. 21:05
 3/29 anonim ***** válasza:
45%
Ja
2021. márc. 15. 21:11
 4/29 anonim ***** válasza:
92%
Akadnak pl. akik nem rég léptek ki kapcsolatból, le kell csapni rájuk ha ismersz ilyet
2021. márc. 15. 21:16
 5/29 anonim ***** válasza:
26%
Valószínűleg. Gyúrj, dolgozz, legyen munkád, stb. Érj el ezer dolgot, és aztán majd az öledbe akar ugrani egy lány, aki annyi jellemzővel bír, hogy SZÉP. És annyi. Ez a baj, hogy ha már mindened meglesz, független leszel, meg nincs is szükséged nőre, de ők nekik akkor lesz rád szükségük csak.
2021. márc. 15. 21:17
 6/29 anonim ***** válasza:
99%

Én 3 hónapja léptem ki egy 8 éves kapcsolatból. Szabad vagyok, mint a madár. Viszont pár hónapig még szeretném is ezt az állapotot tartani, még nem állnék készen egy újabb komoly kapcsolatra.

26/N

2021. márc. 15. 21:23
 7/29 anonim ***** válasza:
100%

Én is ilyen lány vagyok, sajnos a korábbi barátaim éretlenek voltak és nem tudtak értékelni egy társat és inkább mentek az "osztonok" után, mert másokkal is akartak meg lenni. Nem gondolnam,hogy ez az én hibám lett volna,szóval vannak még szingli,normális lányok a huszonéves korosztalyban.

22no

2021. márc. 15. 21:23
 8/29 anonim ***** válasza:
94%
Ha ezek a lányok foglalták, akkor nyilván voltak valamikor szinglik is. Akik 2 év múlva lesznek foglaltak, azok meg most szinglik.
2021. márc. 15. 21:39
 9/29 anonim ***** válasza:
100%
Hát, nem tudom, én is szingli vagyok és relatív normálisnak tartom magam. Sajnos úgy adódott, hogy hiába voltak hosszabb kapcsolataim, ők még élni akartak, aztán így nem az jött össze, amit terveztem. Ez van.. de 23 évesen nem temetem magam, majd biztos lesz, akivel kölcsönös lesz a dolog.
2021. márc. 15. 21:53
 10/29 anonim ***** válasza:
100%

Úristen 9-es,szerintem mi nagyon egy cipőben járunk, már más kérdésnél is feltűntek a válaszaid :D

22 nő

2021. márc. 15. 22:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!