Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális lányok már mind kapcsolatban vannak?
Azok a lányok akik megbízhatóak, hosszú távra gondolkodnak és családot is akarnak azok mind foglaltak 20 felett?
Én ilyen lányt szeretnék, de vagy csak ribik vannak vagy előnytelen kinézetű, buta lányok.
Én 3 hónapja léptem ki egy 8 éves kapcsolatból. Szabad vagyok, mint a madár. Viszont pár hónapig még szeretném is ezt az állapotot tartani, még nem állnék készen egy újabb komoly kapcsolatra.
26/N
Én is ilyen lány vagyok, sajnos a korábbi barátaim éretlenek voltak és nem tudtak értékelni egy társat és inkább mentek az "osztonok" után, mert másokkal is akartak meg lenni. Nem gondolnam,hogy ez az én hibám lett volna,szóval vannak még szingli,normális lányok a huszonéves korosztalyban.
22no
Úristen 9-es,szerintem mi nagyon egy cipőben járunk, már más kérdésnél is feltűntek a válaszaid :D
22 nő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!