Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális lányok már mind kapcsolatban vannak?
Azok a lányok akik megbízhatóak, hosszú távra gondolkodnak és családot is akarnak azok mind foglaltak 20 felett?
Én ilyen lányt szeretnék, de vagy csak ribik vannak vagy előnytelen kinézetű, buta lányok.
Jellemzően igen, de azért vannak kivételek.
(Az mondjuk vicces, hogy itt gyk-n minden kérdésnél feltűnnek a legtökéletesebb nők. Természetesen, most is minden huszonéves női válaszoló az. Annyira komolyak, hogy komolytalan kapcsolatokban voltak... :D)
Senki nem mondta,hogy komolytalan volt a kapcsolat, minden barátom hűséges volt,én is az voltam, nem d*gni jártunk össze...
Ők inkább erre vagytak másokkal, ezért megcsalas helyett inkább szóltak. Ebben mi a komolytalan ? De küldök elérthetőséget, ha nem hiszed el,hogy nem úgy nézek ki,mint egy rakás sz*r 😃
(Ez kb olyan,mintha egy bankot hibaztatnal azért, mert hivogatoan tele van pénzzel, ezért kiraboljak. "Biztosan" a bank hibája :D )
22nő
Az miért az én hibám kéne, hogy legyen, hogy megbeszéljük, hogy komolyan gondoljuk, járunk hónapokig majd egyszer csak beüt valami szar? Nem kell ilyen megcsalós dolgokra gondolni. Nem voltam sose egyéjszakás kapcsolatok híve, nem a menő "alfákkal" kezdtem és lám, így is lehet valaki szerencsétlen.
De nyugodtan írj csak, hamar rájössz, hogy én is elfogadhatóan nézek ki. Vállalom. :D
23/L
#14 és &15: Nem értem a kiakadásotok. Írtam: Természetesen itt minden lány kivétel! :D
Egyébként megnéznélek titeket, bár nem igazán értem, hogy miért a kinézetekre gondoltatok. Nem hiszem, hogy az miatt ne találtatok volna komolyabb srácokat.
Nem mind foglaltak, de baromi kevés az esélye, hogy ilyet találjon bárki ha azt is hozzá vesszük, hogy nem árt ha tetszik és nem árt ha nincs éppen kapcsolata.
Akire azt mondanám közeli ismeretség alapján, hogy eltudnám képzelni mint feleség ott baromi hosszú kapcsolatok vannak. Lehet 1-2 kilép a kapcsolatból 26 évesen vagy 22, de elég ritka az ilyen főleg úgy hogy kölcsönös legyen a szimpátia és egyáltalán időben rátalálj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!