Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Normális lányok már mind...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális lányok már mind kapcsolatban vannak?

Figyelt kérdés

Azok a lányok akik megbízhatóak, hosszú távra gondolkodnak és családot is akarnak azok mind foglaltak 20 felett?

Én ilyen lányt szeretnék, de vagy csak ribik vannak vagy előnytelen kinézetű, buta lányok.

2021. márc. 15. 21:04
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
48%

Na, az egyik lány írt. Úgy kb. tizedszerre az elmúlt héten. Tök random válaszaimnál is rám írt, hogy ő így meg úgy. Szereti előadni, hogy nem kell senkinek, pedig erről szó sincs.

Azt hiszem, őt lazán kihúzhatjuk a normális kategóriából. Valami nagyon nem okés vele és nem a külsejével van a gond.

2021. márc. 16. 16:06
 22/29 anonim ***** válasza:
89%

14-15

Ti miben látjátok azt, hogy most nincs kapcsolatotok? Mármint ha nem gyászoljátok az eddigieket.

Kicsit érdekel mert a "való világban" ilyen lánytól/lányoktól sosem kérdeztem még meg, hogy miért nincs kapcsolata éppen akkor. Nem azért mert félek, inkább semmi közöm hozzá és ha ezt mondja csak igazat tudnék neki adni.

Ha ti erre válaszoltok azt megköszönöm, mert én tényleg úgy látom, hogy a normális csajok olyanok mint a jó munkahelyek. Mire "meghirdetésre" kerül már valaki megszerezte.

2021. márc. 16. 16:33
 23/29 anonim ***** válasza:
80%

22, én a 15 vagyok.

Én abban látom, hogy nagyon kevés fiatalabb srác akar komoly kapcsolatot. Vagy én futok mindig bele abba, hogy menet közben rájönnek, hogy nem ez kell nekik. Viszont sokkal idősebb párt nem szeretnék, mert jövőre nem házasodni akarok meg gyereket (egyszer majd azt is), hanem egy stabil kapcsolatot. De mintha ma teljesen kitolódtak volna a dolgok és a huszonévesek is olyan szinten gyerekek lennének, hogy azzal nem tudok mihez kezdeni.

Plusz van alap elvárásom. Azt hiszem ide írtam, de lehet nem. Na, mindegy, hogy azért legyen a másik okos, szorgalmas, hűséges, őszinte, meg SZÁMOMRA vonzó. Tehát nem modell, csak én találjam őt potenciális partnernek.

Mivel én is ilyen vagyok, csak ugyanazt várom vissza. De néha azt érzem, hogy lehetetlen várok. Viszont mégis miből adjak lejjebb? Gondolom érted, hiszen ez annyira alap, hogy enélkül meg nem lennék boldog. És akkor már inkább kivárom, hogy találkozzak egy számomra megfelelő személlyel, akivel egy hullámhosszon lehetek.

2021. márc. 16. 16:39
 24/29 anonim ***** válasza:
35%

"Én abban látom, hogy nagyon kevés fiatalabb srác akar komoly kapcsolatot."

Hazugság. Pont ugyanannyi srác akar komoly kapcsolatot, mint lány. Elég elugrani bármelyik egyetemre és beszélgetni kicsit. A többség komoly kapcsolatban van. (Legalábbis, az én szakom tele volt srácokkal és több, mint felüknek volt komoly kapcsolata. A srácok fele "kevés" srác? Na, ne.)

"Vagy én futok mindig bele abba, hogy menet közben rájönnek, hogy nem ez kell nekik."

Hát, igen. Nem fukboyokra kell gerjedni. Így már mindjárt érthető, hogy miért csak kevés srácot veszel észre.

"De mintha ma teljesen kitolódtak volna a dolgok és a huszonévesek is olyan szinten gyerekek lennének, hogy azzal nem tudok mihez kezdeni."

Az ugye megvan, hogy pont ez a kategória vagy te is?

"Na, mindegy, hogy azért legyen a másik okos, szorgalmas, hűséges, őszinte, meg SZÁMOMRA vonzó. Tehát nem modell, csak én találjam őt potenciális partnernek."

Tehát, legyen olyan, ami számodra elérhetetlen.

Szóval újra leszögezhetjük, hogy nem igazán esel a normális kategóriába. Legalábbis az alapján, hogy fel sem tűnnek a környezetedben a komoly srácok, fukboyokra gerjedsz, jobbnak tartod magad gyerekesként, az elvárásaid meg az egekben.

2021. márc. 16. 17:49
 25/29 anonim ***** válasza:
67%

Hazugság. Pont ugyanannyi srác akar komoly kapcsolatot, mint lány. Elég elugrani bármelyik egyetemre és beszélgetni kicsit. A többség komoly kapcsolatban van. (Legalábbis, az én szakom tele volt srácokkal és több, mint felüknek volt komoly kapcsolata. A srácok fele "kevés" srác? Na, ne.)

Miért lenne hazugság? Nem egyedül gondolom. Ha a barátnőim ugyanezt látják biztos van oka.

Amúgy nem a fuckboyokra megyek, már bocs. Pont, hogy azokat kerülöm el. De te aztán tudod helyettem is, hogy kikkel jártam, mi? Nem így értettem, a nem ez kell. Hanem, hogy nem feltétlen én, mert nem alakul ki érzelem. Teszem hozzá, volt, hogy én hagytam el, mert nem éreztem, hogy szerelmes lennék. Úgyhogy a logikád bukta.

Az amúgy megvan, hogy pont azért mondom, hogy kitolódott, mert én idegennek érzem magam benne?

Amúgy ha neked ez elérhetetlen, akkor el nem merem képzelni, hogy milyen lehetsz. Ez full alap már bocs. Aki nem tudja teljesíteni, ott gond van.

Szóval újra leszögezhetjük, hogy hót normális vagyok, te meg egy kekec seggfej.

2021. márc. 16. 18:01
 26/29 anonim ***** válasza:
100%
Én nem vagyok se normális, se megbízható, se szép, se okos és nem akarok se házasságot, se gyereket. Na erre varrjatok gombot!
2021. márc. 16. 18:09
 27/29 anonim ***** válasza:
45%

"Miért lenne hazugság? Nem egyedül gondolom. Ha a barátnőim ugyanezt látják biztos van oka."

Mert az. Mert a tények cáfolják. Ha egy társaság laposföldes, akkor a föld lapos? Ha az incelek társasága utálja a nőket, akkor a nőkkel van a gond? Madarat tolláról, embert barátjáról...

"Amúgy nem a fuckboyokra megyek, már bocs."

Persze, hogy nem. Senki nem megy rájuk, soha. Szegények, pont ezért sírnak szűzként a sarokba.

"Az amúgy megvan, hogy pont azért mondom, hogy kitolódott, mert én idegennek érzem magam benne?"

Majd kinövöd ezt a különleges érzést. Ne haragudj, de amit és ahogy írtál, az teljesen tucat. Gyakorlatilag minden 10. csaj ismerősöm pont ilyen.

"Amúgy ha neked ez elérhetetlen, akkor el nem merem képzelni, hogy milyen lehetsz. Ez full alap már bocs. Aki nem tudja teljesíteni, ott gond van."

Nyugodtan elképzelhetsz bármilyennek, de először szerintem saját magad tedd rendbe. Csak, mert nekem van kapcsolatom, szóval valamit mégis jól csinálok.

Ha annyira alap, akkor bárhol találhatsz ilyen pasit. Mégsem találsz állításod szerint...

"Szóval újra leszögezhetjük, hogy hót normális vagyok, te meg egy kekec seggfej."

A stílus maga az ember. Kibújt a szög a zsákból, ilyen a "normális" szinted.

Ugye, többet nem küldözgetsz kéretlen privátokat a válaszolóknak? Vagy, szerinted az is a "normális" részed?

2021. márc. 16. 18:28
 28/29 anonim ***** válasza:
78%

22 vagyok

Köszönöm a választ.

Még pár kérdést ha megengedtek.

Feltételezem egy átlagos "szintet" megüttök kinézet terén.

A kérdés, hogy mennyire próbálkoznak nálatok a srácok. Úgy értve, hogy nyilván jó partinak számítotok és teszem fel jó híretek is van, nem úgy mint sok más szélsőséges csajnak. Valamiért én úgy tudom elképzelni a szituációt, hogy konkrétan az ilyen lányokat bombázzák üzenetekkel naponta addig a kis ideig amíg szingli.

Pár gondolatot ha megengedsz. Szerintem 30 alatt manapság elég kevés férfi akar gyereket, tehát én ettől nem félnék a helyedben, de lehet jó lesz az 35-nek is:)

Illetve lehet én vagyok túl alacsony szinten, de ez az okos, szorgalmas, őszinte nekem picit homályos. Legyen PhD ja, vagy érdekelje a világ, szorgalmasnál sem feltétlen értem, hogy dolgozzon napi 12 órát vagy ezek alapján mit kell érteni. De pl a legyenek céljai sem feltétlen egyértelmű nekem. Ha valaki egy cégben sorvezető akkor rá ez már nem mondható? Vagy csak egy szar mérnök a többi 500 közül?

Nem támadásként, de te válaszolsz aztán ha lehetőség van akkor már megkérdezem ezeket ha nem haragszol:)

2021. márc. 16. 18:42
 29/29 anonim ***** válasza:
24%
Ott a baj, hogy mindenki klasszisokkal jobbat akar önmagánál, minden téren. Vagy csak szexet akar, de azt is valami fullon nővel/pasival. Ez az online világ lefőzte az agyakat, mára a társkeresés is valami webshop-pos vásárlásra hajaz. Termékekké váltunk, ez van.
2021. márc. 17. 16:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!