Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Megcsalás után helyrejött a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsalás után helyrejött a kapcsolatotok?

Figyelt kérdés

Hány éve volt a megcsalás?

Hány évesek vagytok?

Milyen megcsalás volt?

2022. febr. 10. 04:40
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Meg lehet menteni, működhet is, de utána már nem lesz olyan a kapcsolat, mint előtte volt.
2022. febr. 10. 09:49
 12/17 anonim ***** válasza:
Már nagyon rég volt, de a kapcsolatunk második évében csalt meg (állítása szerint csak nála aludt és nem volt semmi, de ezt ki hiszi el? 😃) Tehát a második évben történt a megcsalás és nagyjából két évbe telt, mire újra bízni tudtam benne. Érdekes módon, annak ellenére, hogy miatta kerültünk mélypontra, ő lett betegesen féltékeny, ami évről évre egyre rosszabb lett. Végül én hagytam el, összesen 11 évig voltunk együtt. Nem konkrétan a megcsalás miatt mentünk szét, de mégis ott történt valami nagy törés, ami aztán kivetítette az árnyékát az egész kapcsolatra.
2022. febr. 10. 10:31
 13/17 anonim ***** válasza:
65%

Kapcsolatunj első hónapjaiban kezdett betegesen féltékenykedni mikozben ő tarkeresőzött a hátam mögött, es takargatta a telojat.

Pont az miatt volt betegesen feltekeny mert ő maga járt tilosban folyton.

Nalunk is az lett, hogy az egész kapcsolatra kivetült ez.

Ő nem bízott bennem amiert ő maga kacsintgatott kifelé, en meg nem biztam benne mert folyamat azt bizonygatta igy nekem, hogy mást keres.

Persze en lettem elhordva az alaptalan féltékenykedőnek, meg ő a feddhetetlen.

1 évet húztunk le ugy hogy mai napig nincs tisztában azzal hogy a beteges féltékenységét ő maga generálta a csetelgetéseivel a kapcsolatunkba, es tette ezzel tönkre a rozsaszin ködöt is, meg az én bizalmam is

Effektiv konkrét szex meg ilyesmi nem volt mögöttem de szétmartuk egymást így is.

Otthagytam(2 éves kapcs) Azota is kapar. De azota is engem hord el feltekenynek es nem látja be a hibáját hogy nem kéne a párunk háta mögött tarskeresőzni es ő tett mindent tönkre.

Most olyannal járok aki nem netezik. Nagy a szerelem. És hál isten kimaradnak az eletunkből az onkine likok meg flörtök meg csetelgetések meg telefondugdosások. Habár ő is féltékeny..

2022. febr. 10. 10:41
 14/17 anonim ***** válasza:

Voltam megcsaló egyszer. Aztán el is mondtam neki, szétmentünk. Pár hónap múlva megpróbáltuk újra, kínlódás volt. Nekem a bűntudat, neki meg a bizalmatlanság. Végleg szakítottunk.

N

2022. febr. 10. 12:05
 15/17 A kérdező kommentje:
Hasznos, tanulsagos valaszok! Koszi!
2022. febr. 10. 13:56
 16/17 anonim ***** válasza:

Helyre, mert kidobtam. :D

Ennyi.

2022. febr. 11. 15:15
 17/17 A kérdező kommentje:
Koszi.
2022. febr. 11. 15:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!