Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalás után helyrejött a kapcsolatotok?
Hány éve volt a megcsalás?
Hány évesek vagytok?
Milyen megcsalás volt?
Kapcsolatunj első hónapjaiban kezdett betegesen féltékenykedni mikozben ő tarkeresőzött a hátam mögött, es takargatta a telojat.
Pont az miatt volt betegesen feltekeny mert ő maga járt tilosban folyton.
Nalunk is az lett, hogy az egész kapcsolatra kivetült ez.
Ő nem bízott bennem amiert ő maga kacsintgatott kifelé, en meg nem biztam benne mert folyamat azt bizonygatta igy nekem, hogy mást keres.
Persze en lettem elhordva az alaptalan féltékenykedőnek, meg ő a feddhetetlen.
1 évet húztunk le ugy hogy mai napig nincs tisztában azzal hogy a beteges féltékenységét ő maga generálta a csetelgetéseivel a kapcsolatunkba, es tette ezzel tönkre a rozsaszin ködöt is, meg az én bizalmam is
Effektiv konkrét szex meg ilyesmi nem volt mögöttem de szétmartuk egymást így is.
Otthagytam(2 éves kapcs) Azota is kapar. De azota is engem hord el feltekenynek es nem látja be a hibáját hogy nem kéne a párunk háta mögött tarskeresőzni es ő tett mindent tönkre.
Most olyannal járok aki nem netezik. Nagy a szerelem. És hál isten kimaradnak az eletunkből az onkine likok meg flörtök meg csetelgetések meg telefondugdosások. Habár ő is féltékeny..
Voltam megcsaló egyszer. Aztán el is mondtam neki, szétmentünk. Pár hónap múlva megpróbáltuk újra, kínlódás volt. Nekem a bűntudat, neki meg a bizalmatlanság. Végleg szakítottunk.
N
Helyre, mert kidobtam. :D
Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!