Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalás után helyrejött a kapcsolatotok?
Hány éve volt a megcsalás?
Hány évesek vagytok?
Milyen megcsalás volt?
Engem tudtommal még nem csaltak meg, viszont velem már többször is. Az egyiknél a másik fél sose tudta meg, a csaló kb 10 évvel később otthagyta másért. A másiknál úgy 1 év után kiderült, mi még 3 évig találkozgattunk, azóta nem tudok róluk hogy mi van, addig biztosan együtt voltak. A harmadik esetben azonnal kiderült a dolog, de a másik fél még jó 15 évig vele maradt, aztán ráunt, pedig az illető többször nem csalta meg, ellentétben a másik kettővel.
Engem talán egyszer csaltak meg, ezt nem tudtam biztosra, és furcsa módon nem is akartam. Csak az volt bennem, hogy nem akarom elveszíteni. Végül úgy másfél évre rá én hagytam ott.
Amikor én csaltam, az sose derült ki, bár volt hogy ott is hagytam a másikért. Nem vagyok rá büszke, de ezek az igazságok.
N
Általában valami hiányzik abból a kapcsolatból, ahol már ilyesmi történik.
Nem lehet ráhúzni mindegyikre ugyanazt, két emberen múlik hogy menthető e, egyáltalán meg akarják e menteni azt a kapcsolatot.
Nagyszüleimnél konkrétan tudom, hogy volt ilyen probléma, 70 évig voltak házasok utána.
Ahány kapcsolat, annyi végkimenetele lehet de ehhez mindkét félre szükség van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!