Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kiléptem a 4 éves kapcsolatomból, mert már féltem tőle, mióta kiköltözött viszont szorít a mellkasom. El fog múlni?
4 napja költözött el, alig tudok enni, aludni, folyamatosan szorít a szívem.
Az utolsó évben már nem voltam boldog mellette, rengeteget ivott, féltem tőle, többször menekültem át barátnőmhöz tőle hajnalban. Szex is 2 hetente volt már, kb 3 percig, amíg elment. Zéró kedveskedés. Tudom, hogy ez volt a helyes döntés mégis akkor miért nehéz?
Márciusig kell még itt laknom a közös otthonunkba, utána tudok átköltözni másik albérletbe.
24L, első kapcsolatom volt
Jól tetted! El fog múlni. Viszont lehet érdemes szakembert felkeresni, hátha segít a feldolgozásban illetve esetleg valami küzdősport elkezdése (pl box) is jó lehet. Sokaktól hallottam már hasonló esetekben.
Levezeted a stresszt, ki tudod adni a haragod és félelmed plusz talán kis batorságot is ad.
#6. Ugyanezt éltem át tavaly, én már jobban vagyok. De ha szeretnél valakivel beszélgetni, tudd, hogy nekem írhatsz privátot.
Metamorphosisnak pedig igaza van, bizony ki fogsz virágozni, de egy darabig sajnos még fájni fog. Nekem mondjuk sokkal kevesebb ideig fájt, mint amennyire számítottam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!