Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy éve, hogy együtt vagyok a párommal egyébként lassan 5 éve ismerem közös baráti körből.13 hetes terhes vagyok novemberbe lesz az esküvőnk de csak azért mert lakás vásárolunk és a hitelhez feltétel. Volt elötte egy 4 éves kapcsolatom?
Egyik baromságot csinálod a másik után.
A gyereket már nem lehet visszatuszkolni a számodra már nem szeretett apjába, akkor legalább egy 15-25 éves hitelt ne vegyél a nyakadba!
És nem azért nem szereted a jelenlegit, mert a régi jár az eszedbe, hanem azért jár a régi az eszedbe, mert ezt már nem szereted.
De gondolom ez most egy hete derült ki, különben nem estél volna teherbe és egy héttel ezelőttig még megszakíthattad volna.
Szerintem te nem vagy normális! Hány éves vagy te szerencsétlen?
Mert ha 38-40, akkor megérteném a gyerekvállalást ebben a helyzetben is, egyébként nem, hanem csak egy felelőtlen, primitív szörnyeteg vagy!
De nem baj! Olyan keserves élet elé nézel, hogy az elég lesz neked büntetésnek!
Érezd is szörnyen magad! Megérdemled!
Az ilyen primitív egysejtűnek bezzeg elsőre összejön a gyerek....
Én biztos nem törném a fejem esküvőn, hiteles ház vásárlásán, a gyerekről már nem is beszélve, (de azt már visszacsinálni nem lehet), egy olyan pasival, aki bejelenti nekem várandósan, hogy csak a gyerek miatt van el velem.
Ne tetézd az eddigi hibahalmazt, menj haza a szüleidhez, vagy valami rokonhoz, barátokhoz, állj a lábadra és éld a saját életedet! Ez egy csecsemővel megspékelve nem lesz könnyű, de esélyed lenne később egy normális életre, egy szerető társ mellett. Így nincs!
szóval elkötelezed magad mellett kb 25 évre, és nem a gyerek miatt, hanem a hitel miatt...
nem szereted
nem szeret
de hitel miatt elvesz..
és lesz itt egy gyerek, aki szívni fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!