Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy 4éves kapcsolatom eddig minden rendben volt de kaptam egy állás ajánlato!?
Eddig egy auto ipari cégnél dolgoztam konkrétan 3éven keresztül viszont most kaptam 1 lehetöséget .
25 éves vagyok ez kimaradt.
Már gyerek korom óta kamionozni akarok most ugye van eza a lehetőség ismerős által német cégnél viszonylag jo keresettel.az itthoni fizetésem 3-4 szeresét keresném.
csak hát barátnöm szakitani akar ez miatt
szerintetek ez normális hogy igy reagál
Valóban furcsa a barátnőd hozzáállása.
Ha ez az álmod, akkor tessék megvalósítani!
Mivel járna ez, hogy kamionozol? Mennyit lennél távol otthonról?
Az az erzesem hogy a baratnod az birtokolni akar teged es figyelmen kivul hagyja amit Te szeretnel csinalni
Raadasul anyagilag is jobban jonnel ki
A baratnodnek az erzesem hogy nyitva all az ajto !!!
Talalsz meg olyat aki megertobb
Én, ha így alakulna támogatnám ebben párom, hisz azért vagyok vele, mert szeretem és sosem merült fel bennem, hogy elhagyjam, nekem ő kell, ahogy van. Beszéltünk erről is, ő vinne magával, ha úgy lenne, neki is régi álma, csak az élet eddig nem úgy hozta, hogy ami kéne hozzá meglegyen.
Ha emiatt szakít az az ő baja szerintem.
37N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!