Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a legjobb megoldás ebben a helyzetben? (Összeköltözés)
Már elég régóta együtt vagyunk a párommal, a jövőnket együtt képzeljük el. A gond csak az, hogy nem igazán tudjuk, hol tudnánk össze költözni. Mind a ketten faluban lakunk, kertes házban, egymástól vagy 40 km-re.
Náluk összesen 6 ember él, nagyapa, nagymama, anya , apa, tesó, és ö. A testvérének is van már barátnője, valószínűleg ő is a baràtom családjához fog költözni. Így nekem már ott végképp nem marad hely. 4 nö meg amúgy sem egyezne 😬
Nálunk "csak" 3an vagyunk. Én anyu,és anyu tesoja( ö beteg, már nem fog sokáig élni) emellett van egy tesóm is, aki bár már nem lakik itt, de neki is van része a házban.
Eléggé le van romolva a ház állapota, teljes egészében felújításra szorul. Régebben alig vártam hogy elköltözzek innen, de már látom, nem nagyon van hova.
Albérletben lenne még lehetőségünk lakni, de ez szerintem nem a legjobb megoldás. Pénz temetö, nem beszélve arról, hogy egy szeget sem üthetsz be engedély nélkül....
Saját házat meg szerintem soha nem fogunk tudni venni ilyen àrak mellett .
Hitelt felvenni nem akarunk.
Van ezen kívül valamilyen más lehetőség?
Ki mit vàlasztana ezek közül?
Én is az országban élek, mi se tudunk egyből saját házat venni. Pont ezért írtam az albérletet, aztán pár év együttélés után már szerintem be lehet vállalni egy hitelt, de el is költözhettek városba, akkor lehet hogy tudsz úgy keresni hogy akár egyedül is vehetsz fel hitelt.
Azt én se értem, minek akarsz hazaadni, ha már nem ott laksz majd.
#9 Mitol lenne tularazva.Piaci egyensulyi aron mennek az albik, mivel ki tudjak adni annyiert. Mikrookonomia I
D-S görbe, Marshall kereszt, kereslet-kinalat. Mond vmit?
Együttélést csakis albérletben, bármennyire pénzkidobás is. Családhoz egyikhez se, csak megmérgezné a kapcsolatot a rokonság, még ha jobban el is férnétek, de nincs így.
Én is Pestre vagy valami városra szavazok, béreltek egy kislakást és dolgoztok mindketten. Aztán meglátjátok, ha megy együtt, akkor közös hitel, ház. De valóban nem szabad ebbe látatlanban beleugrani.
Ha te elköltözöl hazulról, és akkor is hazaküldözgetsz pénzeket - gondolom nincs őrült nagy kereseted, ha egyedül nem tudnál hitelt felvenni - akkor a büdös életben nem fogsz tudni elindulni az életben és rá fog menni a kapcsolatotok is. Mindenki a saját életét megoldja.
12.
Ez szépen hangzik, csak a valóság nem ez. Tanultunk anno mi is "elméleti gazdaságtant", ahol a cinikus tanár meg is jegyezte, hogy ez valóban csak elméleti sok-sok esetben.
Itt is csak azért adhatják ennyiért, mert sokan erőn felül bevállalják meg van pár újgazdag. És "hát ez a világ rendje" "úgyse tudunk ez ellen mit tenni", "ha, ennyi akkor ennyi" - birka magyar hozzáállás, a multikról kezdve a gyógyszeriparon át az államig ezért szopatja mindenki a magyar népet, mert az ezt elfogadja. Ha közölnék páran, hogy "Nem fizetünk ennyit, mert nagyon magas", akkor csökkenteniük kellene.
De sokan inkább dupla túlóráznak, fusiznak meg másodállásoznak amíg bírják fizikailag, csak hogy a túlárazott dolgokat kifizessék.
40 milliós karóra is létezik, de ne mondja azt senki, hogy ez pl. egy normális ár, mikor ugyanolyan minőségű kapható 1 millióért is, ami már bőven nem bóvli.
Vagy ott az átlagos okostelefon vs túlárazott szar, ami sokszor full ugyanaz, csak szebb a logó. Fizesd idióta, a marketingünket.
Az emberek hülyék ilyen téren, a magyarok sajnos kiemelkedően, bár van rosszabb nép.
Fent még azt írtad, anyud tesója már nem fog sokáig élni. A gyógyszereket jellemzően doki fel tudja írni kedvezményesen. Ha nem laksz ott, kevesebb lesz az ő kiadásuk is.
Értem én, hogy beteg családtag akit támogatni kell, de az azért nem elvárható, hogy feláldozd az életed a nagynénédért...
A tesód hogy oldotta meg az elköltözést?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!