Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek jó, hogy humorosan kezeltem azt hogy nem volt otthon gumi amikor kellett volna? A barátnőm sivalkodott miatta, de én mondtam neki hogy semmi gond, óvszert kőből pattintunk. :D Erre azt mondta ma nem lesz szex.
Figyelt kérdés
2021. dec. 20. 19:08
2/15 A kérdező kommentje:
Én most is nevetek rajta. Hehe.
2021. dec. 20. 19:24
3/15 anonim válasza:
nem értem a kérdést, sem azt amit te mondtál neki
nem volt otthon gumi, és akkor mi van? Lehet behatolás nélkül is szeretkezni.
4/15 A kérdező kommentje:
Mondtam neki hogy nem megyek el venni hanem pattintuk egyet kőből.
2021. dec. 20. 19:43
5/15 anonim válasza:
Ez neked humor? Ez tényleg vicces.
6/15 anonim válasza:
5 Neee, most komolyan elhiszi majd, hogy jó a humora.
7/15 anonim válasza:
Nem teljesen értem hogy ebben mi a vicces, az viszont elég nagy tapasztalatlanságra vall, hogy egyikőtöknek se jutott eszébe más megoldás.. orális szex éppolyan jó tud lenni, mint a behatolás
8/15 anonim válasza:
Haha, de vicces. Ja nem.
Így maradt a farkaspóz.
9/15 anonim válasza:
Mert, ha még azt mondod, hogy rá gumizod a nejlon zacskót, az se lett volna vicces, de legalább valamivel logikusabb. Kőből pattintani szerszámot lehet. Ennek akkor lett volna értelme, ha lelankadsz és arra mondod, hogy majd pattintasz neki dildót kőből. Szintén szar poén lett volna, de szintén legalább értelme lenne.
10/15 anonim válasza:
1. Nem igazán értem hogy ez mitől vicces.
2. Ha nincs gumi, mégis hogyan akartok szexelni? Vágysz a babucira?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!