Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Miért halnak ennyire bele...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért halnak ennyire bele egyesek abba, ha el kell végezniük otthon azt a munkát, ami szingliként ugyanúgy rájuk várna?

Figyelt kérdés
Ennyire nem szeretik a párjukat, hogy az ő nyakába akarják varrni a háztartási kötelességeik rájuk eső részét? Dehát ha egyedül lennének, ugyanúgy nekik kellene megcsinálni.
2021. szept. 8. 16:06
1 2 3 4
 1/38 anonim ***** válasza:
82%
Te vagy a 70 000-rel többet kereső, aki nem mosogat, mert férfiként amúgy is rangon aluli?:)
2021. szept. 8. 16:09
 2/38 A kérdező kommentje:
Nem, én az vagyok, aki nem érti, miért kell valakinek földhöz b*sznia magát attól, hogy elvégzi a közös háztartásban a munka RÁ ESŐ részét ahelyett, hogy a párja nyakába varrná azt is, ami az ő feladata és ami szingliként ugyanúgy rá vár, függetlenül attól, hogy milyen szaros egyéb elfoglaltságai vannak. Senkit sem hat meg, hogy valaki dolgozik, a saját otthonában ugyanúgy vannak feladatai.
2021. szept. 8. 16:15
 3/38 anonim ***** válasza:
1%
Ha kevesebbet is keresek, a nő dolga a házimunka.
2021. szept. 8. 16:16
 4/38 anonim ***** válasza:
99%
3-as, és a te logikád szerint mi a férfi dolga?
2021. szept. 8. 16:17
 5/38 A kérdező kommentje:
#4 Hagyd, ha egyedül él, választhat, hogy megcsinálja vagy rárohad. És meg fogja szépen csinálni, ha más nem teszi. A szükség nagy úr. :)
2021. szept. 8. 16:18
 6/38 anonim ***** válasza:
84%
Ez ennyire nem egyszerü! A férjem napi 12-14 orakat dolgozik H-P.ig, én kisgyerekkel vagyok itthon, es h9me office.ban dolgozom naoi 6 orát egy multinál! A házimunka 100%át en csinálom. Nem azért, mert ő 5x többet keres, hanem azért, mert nekem van rá időm. Szerintem ez nem fekete vagy fehér
2021. szept. 8. 16:19
 7/38 A kérdező kommentje:

Ha egyedül lenne, akkor is ennyit dolgozna. És akkor sem mosná el magát a mosatlan otthon.

2021. szept. 8. 16:21
 8/38 anonim ***** válasza:
82%
Hahaha. Ezért vannak a nők mindenhol egy szolgának tartva, mert még mindig rengeteg olyan nő van, aki szerint normális az, ha ő otthon egy cseléd. Azért, mert a párom valamennyivel többet keres, vagy többet dolgozik ezért én lássak el mindent otthon? Teljesen érdektelen ebből a szempontból, hogy ki mennyit keres, mikor mindkettőnk dolgozik én nem fogok plusz munkát vállalni magamra ne is haragudjon meg, de nyugodtan vissza lehet menni anyucihoz, mert nem a csicskája vagyok. Érdekes, ha a nő dolgozik többet vagy keres többet, akkor nem alap dolog, hogy a férfi vezesse a háztartást, hanem akkor közösen csináljak, de fordított esetben legyen a nő teljes állásban egy csicska. Nevetséges. Ilyen férfinak nem barátnő/feleség kell, hanem cseléd.
2021. szept. 8. 16:26
 9/38 anonim ***** válasza:
86%

Szerintem ez attól függ, hogy gyerekként mit látott otthon.

Volt egy exem, akinek az anyja még a szendvicset is megkente, felvágottat is felvágta a srác helyett (30 éves volt akkor), na vele az összeköltözésig se jutottunk el.

Viszont a mostani párommal egész jól be tudjuk osztani, hogy ki mit csinál. Persze, ez attól is függ, hogy éppen kinek van több ideje. Viszont mi nem felesben csinaljuk a dolgokat, hanem az alapjan csinaljuk a hazimunkakat,hogy ki mit szeret jobban.

Ő pl imád főzni, en szeretek mosogatni..stbstb.

Viszont van egy barátnőm, aki kicsi gyerekkora óta arra készült, hogy ő "háziasszony" lesz, otthon marad, babákat nevel, főz, most, takarít, rendben tartja a házat, amíg a párja az anyagiakrol gondoskodik. Talált egy pasit, aki pont ugyanigy gondolkodik es tökéletesen megvannak..

Szóval szerintem az a kulcs, hogy a két partner hasonlóan velekedjen a dologról (és kb hasonlo mintat lassanak otthon gyerekként)

2021. szept. 8. 16:29
 10/38 anonim ***** válasza:
99%

Meg persze a közösségi médiában is megfigyelhető, ha egy nő sikeres, vagy szép, vagy jó bármiben, akkor érkeznek a következő hozzászólások: "na ez sem tud főzni", "nokedlit szaggatni tud?" Stb.

Mintha egy nőnek kötelező lenne tudnia mindent megcsinálni otthon. Tudnia kell főzni, takarítani, háztartást vezetni, gyereket nevelni, de ezek mellett dolgozzon is, mert ha nem teszi meg, akkor eltartatja magát és ez gáz. Ezek mellett persze ő legyen mindig ápolt, csinos, ne hízzon meg és este legyen egy vadmacska az ágyba. Amíg a férfi dolga csak annyi, hogy elmegy dolgozni, és nincs is elvárva tőle semmi egyéb 😂😂😂

Persze tisztelet a kivételnek, rengeteg normális férfi van, édesapám is kiveszi a részét mindenből itthon, és a legjobb barátnőm férje is normális, szóval nem minden férfi ilyen ez tény, úgyhogy akinek nem inge ne vegye magára.

2021. szept. 8. 16:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!