Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összeköltözés után is ugyanúgy adtok magatokra?
Egyszerű otthonléthez is csinosan de kényelmesen öltöztök, hajatok jól áll, sminkeltek? Vagy nem foglalkoztok ezzel? Mit szól a párotok?
Másoknál hogyan működik ez? Férfiak nektek mi a véleményetek?
Személy szerint nekünk még nincs gyerekünk, 2 éve élünk együtt, így aránylag sok időm van magamra. Próbálok mindig odafigyelni, hogy az itthoni kényelmes ruhák is passzoljanak amit épp viselek, pici smink van rajtam szinte mindig, hajamat megmosom beszáritom, ha kell vasalom. Parfümöt és illatot adó kozmetikumokat mindig viselek :)
A páromnak slamposabb napjaimon is tetszek elmondása szerint, de szerintem fontos, hogy mindig egy jó nőt lásson a szerelmünk.
Magamat adom. De mikor még csak egymásnál voltunk, akkor is.
Alapból így szereti :D
Hát, szerintem egy jó nő smink nélkül is jó nő, kócosan.
Te ezek szerint nem vagy az
Ezt nagyon jól látod, de ez igaz mindkét félre.
Egyedül lakva régen mindig meztelenül vagy alsógatyában voltam itthon, néha megengedtem hogy kimaradjon egy fogmosás, ha nem mentem el itthonról akkor elhalasztottam a hajmosást, stb-stb.
De a külső is fontos, nem csak a belső, az ember ebből a kettőből áll össze. Mióta összeköltöztünk itthon is folyamatosan adok magamra és változtattam a fenti szokásaimon, mert a jó megjelenés kölcsönösen fontos.
Mi, csak is magunkat adtuk mindig. Kócosan, ruha nélkül és ki is nevetném a párom, ha sminkelne.
Rég elváltak volna útjaink, ha nekem itthon parfümmel büdösít, fedi el saját illatát.
Az szerintem rég rossz, ha csak sminkbe, parfümmel lát benned jó nőt. Nekem a párom akkor is jó, kívánatos nő, ha ép kócosan, csipásan, gyűrötten felébredt.
Fősulin közös albérletbe voltam exemmel és 3 lánnyal. Exem egy idétlen melegítőben és egy széttaposott papucsban volt egész este suli után,nem volt túl nőies. Másik lány pizsama csókos térdzokni a pizsi szára a zokniban ezt megfejelte egy lábujközös papuccsal..
És én sem borotválkoztam többé naponta, nem takarítottam heti 2szer.
Ezért el kezdtünk randizni, együtt laktunk de mégis randiztunk, hogy kelljen készülni rá. Értem ez alatt én reggel csíptem ki magam mert sokáig voltam iskolában de késő mentem ő meg hamar végzett ezért délután lett volna az övé de a csajokkal el pletykálták.
Én van, hogy égnek álló hajjal fetrengek az ágyon PSezés közben egy szál boxerben, mert rohadtul így kényelmes a kánikulában. :D Párommal ugyanolyan jót szexelünk ilyenkor is, mint amikor kirittyentem magam.
Ha otthon vagyok, sosem sminkelek.
Ja, és amíg megengedi magának, hogy morzsás szakállal randalírozzon a lakásban egy ezer éves pólóban és lengedező fütykössel, addig engem ez nem izgat. :D Mi így működünk, én pont ezt szeretem, de mással lehet, hogy nem így lennék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!