Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Miért halnak ennyire bele...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért halnak ennyire bele egyesek abba, ha el kell végezniük otthon azt a munkát, ami szingliként ugyanúgy rájuk várna?

Figyelt kérdés
Ennyire nem szeretik a párjukat, hogy az ő nyakába akarják varrni a háztartási kötelességeik rájuk eső részét? Dehát ha egyedül lennének, ugyanúgy nekik kellene megcsinálni.
2021. szept. 8. 16:06
1 2 3 4
 31/38 A kérdező kommentje:
Én személy szerint ráérek, megvárom. Nem sürgős a házimunka. Ha heti egyszer áll neki és addig felgyűlik, akkor is ő fogja megcsinálni 😊
2021. szept. 9. 09:34
 32/38 anonim ***** válasza:
27%

30

Először is, minden nap főzök, mivel nálunk nincs kajarendelés, a férjem glutén/tej/tejfeherje/laktóz/szójamogyoródióhagyma allergiás! Szóval ha nincs megfőzve, akkor ő nem eszik, (max GM kenyeret, pick piccolino virslivel, meg egy két helyről tud rendelni, de onnan sem mindent) Továbbá, a 29essel értek egyet! Ha én 6 orát dolgozom, ő meg 12-14et, és a az ÁLTALA megkeresett javakat én is élvezem, akkor a MINIMUM, hogy abban az időben, amíg nem dolgozom, nem a baratnőkkel logok, hanem megcsinálom a házimunkát. Ha megnézed az osszes kommentet, de! sajnos rámirányult!

2021. szept. 9. 11:18
 33/38 anonim ***** válasza:

Jó, de te egy életképtelen vagy aki az ő pénzén élősködik, így más a helyzet.

2021. szept. 9. 23:02
 34/38 anonim ***** válasza:
44%
Nem eletkeptelen, naluk mas a felallas mint nalatok. Ami nem baj. Az 50-50% felallas vanakinek nem szimpatikus (nekem se).
2021. szept. 10. 09:39
 35/38 anonim ***** válasza:
33%

33

Diplomás könyvelő vagyok, egy multinál dolgozom,+a saját cégünket is én könyvelem! Egy percig nem bánom, hogy 6 orába kértem magam a gyerek miatt!

A válasszal ne faradj, befejeztem a vitát! Idióta, hülye p*csa vagy!

2021. szept. 10. 15:25
 36/38 anonim ***** válasza:
Utolso, ne vitazz vele, olyan fajta no lehet akinek a szitter neveli a gyereket...
2021. szept. 10. 18:57
 37/38 anonim ***** válasza:
82%

Egyszerű:

Ha szingli vagyok, a saját terheimet kell cipelnem.

Ha rossz kapcsolatban élek, akkor cipelem a saját terheimet, plusz egy koloncot.

2021. szept. 12. 18:36
 38/38 anonim ***** válasza:
Mert nyomorékok. Mentálisan gyengék.
2021. szept. 19. 09:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!