Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért halnak ennyire bele egyesek abba, ha el kell végezniük otthon azt a munkát, ami szingliként ugyanúgy rájuk várna?
30
Először is, minden nap főzök, mivel nálunk nincs kajarendelés, a férjem glutén/tej/tejfeherje/laktóz/szójamogyoródióhagyma allergiás! Szóval ha nincs megfőzve, akkor ő nem eszik, (max GM kenyeret, pick piccolino virslivel, meg egy két helyről tud rendelni, de onnan sem mindent) Továbbá, a 29essel értek egyet! Ha én 6 orát dolgozom, ő meg 12-14et, és a az ÁLTALA megkeresett javakat én is élvezem, akkor a MINIMUM, hogy abban az időben, amíg nem dolgozom, nem a baratnőkkel logok, hanem megcsinálom a házimunkát. Ha megnézed az osszes kommentet, de! sajnos rámirányult!
Jó, de te egy életképtelen vagy aki az ő pénzén élősködik, így más a helyzet.
33
Diplomás könyvelő vagyok, egy multinál dolgozom,+a saját cégünket is én könyvelem! Egy percig nem bánom, hogy 6 orába kértem magam a gyerek miatt!
A válasszal ne faradj, befejeztem a vitát! Idióta, hülye p*csa vagy!
Egyszerű:
Ha szingli vagyok, a saját terheimet kell cipelnem.
Ha rossz kapcsolatban élek, akkor cipelem a saját terheimet, plusz egy koloncot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!