Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy becézitek egymást a pároddal? Otthon és mások előtt?
Én Bubának hívom. Ez egy kicsit furcsa, de összakadt a nyelvem valamikor amikor szóltam neki, és végülis ez egy közös poén miatt alakult így.
De mindenhogyis hívom, ami éppen jön. Bubák, Bubálék stb. Tudom, nagyon kreatív vagyok. :D
Ő általában tőlem veszi ezeket, szóval oda-vissza működik. De a kapcsolatunk eddigi öt éve alatt megszámlálhatatlanul sok becenevet találtam ki, a leírtak az éppen aktuálisak.
Olyanra pedig nem emlékszem ami sértő lett volna, vagy ami kifejezetten nem tetszett.
A munkahelyemen az egyik gyerek egyszer behozott egy macit, akit Bubunak hívott.
Amikor haza mentem, a férjem kb ugyan olyan szettben volt, mint a maci. Mustár színű szövet nadrág és egy kicsit kigombolt fehér ing.
Azonnal felvisítottam, hogy "Szia Bubu!!" Azóta ha piszkálni akarom akkor Bubbantyú vagy Bubuládé.
Én őt: manó, róka, tata, baba, mütyür, mucus,fóka, cuncimunci, csillag
Ő engem: pici, szivem, szivecském, oroszlán
Ő engem: szerelmem, cuki, babuci, asszony, cicám, picúr
Én őt: szerelmem, cuki, manó, bikuci, cukorfalat, életem, férjuram 😊
Nem rémlik, hogy valaha a nevünkön szólítottuk volna egymást. 11 éve vagyunk együtt.:)
Ő engem babának, néha drágámnak. Poénból anyunak.
Én őt Dodikának, szintén poénból, de amúgy nem szoktam se cukin becézni, se a keresztnevén szólítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!