Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Nem együttélők! Nálatok hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem együttélők! Nálatok hogy néz ki egy otthonülős nap vagy délután, ha a párotokkal vagytok?

Figyelt kérdés
Tehat ha épp egymásnál vagytok. Itt azokra gondolok akik alapbol mindennap találkoznak tehát nem a heti egyszeri talitokat töltitek.

2021. nov. 17. 21:00
 1/6 anonim ***** válasza:
84%

Ugyan nem minden nap, de heti 4-5 alkalommal találkozunk, ott alszom nála.

Általában később ér haza, mint én. Bedobom a mosást, kicsit pakolászok, valamelyikük elugrunk hazafelé boltba, mikor hazaér összedobok/dobunk valami vacsit, aztán nézzük a tv-t. Vannak közösen elkezdett sorozatok, illetve, ha talál olyan filmet, ami engem is érdekelhet, akkor az van terítéken. Előtte, utána beszélgetünk, fürdünk, alszunk, indul a következő nap. Kb ennyi egy átlag este.

2021. nov. 17. 21:03
 2/6 anonim ***** válasza:
87%
Pont úgy, mint együtt élésnél.
2021. nov. 17. 21:12
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Együtt csinálunk mindent, amit egyedül csinálna a másik épp aznap. Takarítunk, bevásárolunk, főzünk, kényeztetjük egymást, összebújunk, beszélgetünk. Nagyon néha filmezünk. Van, hogy kitaláljuk, hogy menjünk el együtt valahova kirándulni.
2021. nov. 17. 21:57
 4/6 anonim ***** válasza:
Egyutt elunk parommal :) egy atlagos nap tobbnyire fozessel tellik ha otthon vagyunk esetleg sutunm valamit. Filmezunk beszelgetunk atsetalunk a boltba hasonlok :) cicazunk bohockodunk :) es takaritunk
2021. nov. 17. 23:11
 5/6 anonim ***** válasza:
Amikor kapcsolatban voltam, kb. ugyanúgy, csak mondjuk nem takarítottunk meg főztünk, mert azt akkor csináltuk, amikor a másik nem volt nálunk. Filmnézés, társasjáték, kártyázás, fejtörők, online kvízek, zenehallgatás (néha tánc... bár inkább az én részemről, mert ő nem volt egy táncoslábú alkat), youtube trashvideó parti :D... esetleg elmenni sétálni.
2021. nov. 19. 09:11
 6/6 anonim ***** válasza:
4 es voltam egyszerubb ha kerteshazban laktok mert nagyobb a lehetoseg.
2021. nov. 19. 15:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!