Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy alkalmazkodjak egy csak délután, éjjel ébren lévő emberhez?
Vagy neki kéne?
Most költöztem barátnőmhöz és eddig azt hittem viccel, amikor azt mondja, hogy délután kel fel mindig. De ez így van. Éjjel dolgozik szinte mindig, nappal alszik. Én este 9-re hulla vagyok, és nem érdekli. Azt mondja jól keres, nem vált munkát. Nem zavarja ha én hamarabb rlalszom, de így nem tudok vele lenni.
Próbálj meg délután aludni vele egy kicsit mikor hazaérsz, és reggel kelj fel egy kicsit előbb.
A munka szent, de ha látja hogy alkalmazkodni próbálsz, ő is fog
Ha ő éjjel dolgozik, akkor világos, hogy nappal alszik! Állást változtatni nem akar, jól keres.
Azt várod, hogy ne aludjon? Na, neeee!
Nem azt hogy ne aludjon, hanem aludjon akkor amikor én is. Nem dolgozik minden egyes nap. 1-2 órával kevesebb alvás a még nem halt bele senki.
Mondhatta volna, hogy neki nem fontos, hogy ideköltözzek hozzá. Nekem az együttélés nem ezt jelenti
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!