Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy alkalmazkodjak egy csak délután, éjjel ébren lévő emberhez?
Vagy neki kéne?
Most költöztem barátnőmhöz és eddig azt hittem viccel, amikor azt mondja, hogy délután kel fel mindig. De ez így van. Éjjel dolgozik szinte mindig, nappal alszik. Én este 9-re hulla vagyok, és nem érdekli. Azt mondja jól keres, nem vált munkát. Nem zavarja ha én hamarabb rlalszom, de így nem tudok vele lenni.
Ha van olyan nap, amikor du. 3-ig dolgozol, aztán utazol haza, akkor már a lány is alighanem ébren van. Ha nincs, akkor tudasd vele, hogy megérkeztél és búj az ágyába.
De még mindig nem tudjuk,hogy mi az a délután, ameddig ő alszik.
MÉG EGY LÉNYEGES KÉRDÉS? Azt írtad, hogy este 9-kor hulla fáradt vagy. Mitől? Hiszen vannak napok, amikor már 3-kor otthon vagy!
Azt nem tudod vele megbeszélni, hogy akkor menjen ide-oda, amikor Te dolgozol?
Szerintem keveset beszéltek egymással, nem mondjátok el (legalább is Te), hogy mit szeretnétek a másiktól.
"és csak délután kel fel"
Micsoda dolog olyantól, aki reggel 6-ig dolgozik!
Ha 6-ig dolgozik, még jó hogy nem kel fel 1 előtt. Mire hazaér, tisztálkodik, eszik, 7 óra. AKkor is csak 6 órát aludt 1-ig, ami nem sok.
Azért hihetetlen, hogy te azon vagy kiakadva, hogy a csajnak nem elég 2 óra alvás, miközben te meg 9-től 8-ig alszol.
Ő lenyom 12 órát, te meg pont fele annyit.
Kapd össze magad, mert ki fog dobni a csajod, ha nyúzod az agyát ezzel.
9-től dolozol, akkor végképp nem értem miért kell lőni a pizsit este 9-kor....?? :D
Én 7:45-kor kezdek munkában (előtte egy óra utazás) és így is este 11 körül fekszem.....
Ha ő x napot 12 órázik éjjel, akkor nyilván nem fog csodás átalakulással hajnalban kelni másnap, nem is értem ezt hogy gondolod...
"azaz az én munkám után, részemről nulla pihenéssel."
Mi a francot akarsz pihenni délután 3-kor, mikor este 9-kor alszol é 9-re mész munkába?
VIzygáltasd ki magad orvossal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!