Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Hogy alkalmazkodjak egy csak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy alkalmazkodjak egy csak délután, éjjel ébren lévő emberhez?

Figyelt kérdés

Vagy neki kéne?

Most költöztem barátnőmhöz és eddig azt hittem viccel, amikor azt mondja, hogy délután kel fel mindig. De ez így van. Éjjel dolgozik szinte mindig, nappal alszik. Én este 9-re hulla vagyok, és nem érdekli. Azt mondja jól keres, nem vált munkát. Nem zavarja ha én hamarabb rlalszom, de így nem tudok vele lenni.

2020. szept. 17. 09:34
1 2 3 4 5
 31/44 A kérdező kommentje:
Ha nem bírja az éjszakát, akkor pláne nekem van igazam. Én munkahelyemre van felvétel, tudna velem egy időben dolgozni, de nem akar, és közös munkahelyet se akar. Szerintem nem akar velem lenni, de jó neki hogy ott vagyok a közelében és nem kell külön találkozni velem. Most is felelt és elmegy úszni, mert szabadnapos lesz ma-holnap. De olyan programot nem találna ki, ami nekem is megfelelő.
2020. szept. 17. 15:51
 32/44 anonim ***** válasza:
100%
Milyen munkát végez a párod?
2020. szept. 17. 16:00
 33/44 anonim ***** válasza:
100%

"Ha nem bírja az éjszakát, akkor pláne nekem van igazam."

Ő bírja az éjszakát. Te nem bírod még esti 9 órai fekvéssel a 6 óra munkát sem.

Ne akard a jól fizető munkályát otthagyatni vele. Egyébként sem eggészséges egy munkahelyen dolgozni.

Nem sokáig lesztek ti együtt. EZt borítékolhatom.

Te uralkodni akarsz felette és kisajátítani.

Minek hagyna ott egy jól fizető munkát?

2020. szept. 17. 16:19
 34/44 A kérdező kommentje:

Ő egy raktárban dolgozik. Nem is valami nőies, nem is neki való.

A pénzét meg mindet megtartja magának, nem is vagyunk közös kasszán. Szóval nekem ebből semmi profit nincs. Reméltem hogyha odaköltözök, akkor olyan közös programokat talál ki, ami nekem is fekszik, de heti 1-2-szer megy olyan helyre ahova én is szívesen megyek.

2020. szept. 17. 17:37
 35/44 anonim ***** válasza:
100%
Mièrt nem szervezel te programot?
2020. szept. 17. 18:14
 36/44 anonim ***** válasza:
27%

csupán ez az éjszakai munka a gond köztetek!Ez csak egyik tünet.

Megintcsak azt mondom,hogy tisztázni kell őszintén,hogy ki mit akar ezzel a kapcsolattal.Te nem sportolsz,ő igen.Munkahely lenne nappal is,közel hasonló bérezéssel.A raktári meló nem egy speciális,kihalásos alapú,különleges munka,amit az ember élete végéig csinálna,mert annyira jó,és nincs is hozzáfogható lehetőség.Amiért be kellene áldozni dolgokat.Főleg az egészséget,ugye.És nem is hivatás,mint ápoló,vagy mentős,vagy tűzoltó.

Elteszi az összes pénzét,holott kézenfekvő lenne egy közös kassza is.Ami egy jele lehetne annak,hogy ti ezt a jövőben komolyan is gondoljátok.

Szval tisztázni a dolgokat,mindkettőtök érdekében,mert ez elég nem egyirányt mutató kapcsolatnak tűnik.Miért?

20#voltam.

2020. szept. 17. 18:41
 37/44 anonim ***** válasza:
100%

"Ő egy raktárban dolgozik. Nem is valami nőies, nem is neki való."

Még jó, hogy te akarod eldönteni helyette.

2020. szept. 17. 18:48
 38/44 anonim ***** válasza:
100%

"Elteszi az összes pénzét,holott kézenfekvő lenne egy közös kassza is."

Közös kassza házasságban vagy több éves együtt élés után.

Nehogy már odadjam a pénzem valakinek, aki egy hete költözött oda.

N

2020. szept. 17. 18:49
 39/44 anonim ***** válasza:
29%

38#

Nehogymár megbízz valakiben,aki odaköltözött?

Nem tom nállad hogy van ez a költözés,de ha én a tárgyaimat,és mindenemet megosztom valakivel,akkor azért valamivel a keresztnevénél többet szoktam tudni róla!!

Vagy te másnap be szoktál bútorozni?

2020. szept. 17. 18:54
 40/44 anonim ***** válasza:
85%
Olyan vagy mint a volt párom, azért szakítottam, mert ő aminr kiléptem az ajtón a melóból, követelte minden szabadidőm. Már az edzéseimet is bekorlátozta.
2020. szept. 17. 19:11
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!