Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fegyveres testületnél ( rendőr, katona) szolgáló férfiak nem erőszakosabbak, túlkontrollálóak otthon is a családdal, párkapcsolatban?
Túlféltőnek mondanám magamat, mert sok mocsokságot láttam.
Sok ember rózsaszín álomvilágban él, pedig a világ veszélyes.
#5 Van, de ritkább.
A felsorolt szakmákban alap az agresszió és az ottani értelmi színvonal igen alacsony. Ismertem/ismerek több ilyen embert. Egy ideig ebben a közegben tanultam, mikor pedig rájöttem milyen emberek végzik ezeket a "hivatásokat", inkább váltottam.
Valahol a neten még fent van a videó, amiben kifejti egy rendőri vezető, hogy a rendőrsuliban nem oktatnak rasszizmust, az a későbbiekben alakul ki a fiatal rendőrökben.
Szerintetek ok nélkül?
Kellemes razziák a sok homár között a népligetben, bokáig a kotonban meg a xaros pelenkában, 80 éves néniket halálra verő, borsodi "fiatalok", drogos férgek, arcoskodó arabok, keménykedő ukránok,...ÉS, amikor véletlenül csattan a tonfa akkor utána a sok libsi jogvédő a rendőrt támadja.
9.-re. 2. vagyok.
Az miért "...szétcseszve mások és a saját magánéletét." ,hogy van némi kontroll?
Pl.: C nem lép a házamba. Drog nincs és nem is lesz idehaza, és drogos sem! Tudni akarom hová és kivel mész. A telefon és a kocsi GPS jelét látni akarom. Azt a retkes riasztót kapcsold be, ha elmész, vagy lefekszel! Havi 1 lőtér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!