Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mivel szolgálok rá erre?
Sziasztok fogalmam sincs mi történik, remelem itt választ kapok rá hátha..
Másfél éves kapcsolatban vagyok
Nem tagadom elegge féltekény vagyok es nagyon a szívemre veszek bármit..
A párom előttem ilyen tipikus hogy mondjam.. o szerinte is alja lányokkal volt
Színes hajjal stb. Ő maga mondta hogy fuj. A színes haj
Enyém milyen szép (hosszú barna hajam van) stb
Tudjatok
Aztán ma nezem
És egy piros hajú csajt lajkolt, persze a mellei kint voltak de semmi extra. Nem a lány kinézetére lettem féltékeny mert arra nem nagyon lehetett
Hanem arra hogy tényleg mondja ezeket..És utanna egy szoges ellentétemet lájkolja. Azt ami állítólag nem vonza őt mert hat hogy néz ki. Szival nem tudom..erdekes
Utánna kiderült egyik ismerőse nője volt
Írtam neki rendben ertem persze csam kicsit rosszul esett , mert úgy vettem hogy én vagyok kevés
Normálisan leirtam ezeket. Erre ő kiakadt
Ő szakit
Neki ezt átkelő gondolni
Amit művelek
Szoba jott utanna hogy elkell mennem orvoshoz, nőgyógyászati gondjaim vannak
És nehezen alszom el ilyenek
Írtam neki hogy hat elkell mennem valahova vagy nőgyógyászhoz vagy máshova
A válasza
Nem oda kell szaladgálni hogy mutogasd magad..
Ez ugy szívén ütött
Nagyon fájt
Hogy ilyen módon megaláz és ilyet mer mondani..
Nem tudom mit tegyek.
Voltak mar vele vislekedesi gondok, nagyon hamar dühös lesz es ellenőrizni akar o is.
Nem tudom , en lennék a hibas? Vagy mit rontok el? Esetleg mit tegyek másképp?
1.: Túlparázod.
2.: Egy barommal vagy együtt.
A lájkolást kicsit túltolztad, egy haverja barátnője volt, meg egyébként is, egy lájk semmi.
VIszont, ha nekem a baráátom ilyent mondana nőgyógyászhoz menés előtt, hogy "Nem oda kell szaladgálni hogy mutogasd magad..", nagyon átgondolnám, hogy miért is ne szakítsak vele.
Színes hajú csajok egy cédák :D te is aztán jó beszűkült világban élhetsz :D
Színes a hajam, vörös vagyok de messze állok a cédától. Nehogy már a haja színe alapján legyen megmondva, ki milyen ember.
Színes hajúként örvendek, hogy az ilyen igen erősen magasan iskolázott vadbarmok elkerülnek :D
Semmi baj pároddal, se veled, az ég is egymásnak teremtett titeket, soha ne szakítsatok! Csak gyereket se vállaljatok soha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!