Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, titeket zavar ha a nő szereti a lakberendezést és a közös otthonotokat a saját ízlése szerint berendezi?
Figyelt kérdés
Sok nő odavan a lakberendezésért és előszeretettel foglalkozik a saját otthona berendezésével pénzt és időt nem sajnálva. Nemrég olvastam egy cikket arról, hogy egy férfit mennyire zavart, hogy ott volt az agglegény lakása és mikor lett barátnője, odaköltözött és idővel felismerhetetlenné vált a lakása, annyira átvette a nő az irányítást az otthonunkkal kapcsolatban.
Belénk ez a "fészekrakás" ösztöne lett kódolva és tökre azt hisszük, hogy ezzel egy otthonosabb környezetet teremtünk, ahová a férfinak is kedves lesz a hazatérés. De tényleg van olyan köztetek, akiket ez idegesít és pont hogy ellenszenves érzéseket vált ki?
2021. dec. 19. 08:49
11/14 anonim válasza:
Normális nő nem kizárólag a saját ízlése szerint lakberendez, hanem kikéri a párja véleményét. A férjem pl. nem foglalkozik a dekorálással, magától nem keres tárgyakat/bútorokat, én igen, de mindig megbeszélem vele, hogy mehet-e, amit kinézek. Többször előfordult, hogy megvétózott valamit, ami szerintem természetes, mert nekem is volt már olyan dolog, amire azt mondtam, hogy nope. Én nem is értem, hogy érezheti magát jól valaki olyan környezetben, amiben a másik feszeng. Azért van a lakás/ház, hogy komfortosan, szép környezetben élhessünk, nem azért, hogy valami képzeletbeli lakberendezési magazinba képzelhessük magunkat. Ráadásul a legtöbb esetben ezek közös bútorok, nekem nem lenne pofám a másik pénzét beleerőszakolni olyan dologba, ami neki nem tetszik.
12/14 anonim válasza:
ha beleavatkozhatok, akkor igen.
ha hasonló az ízlésünk, akkor nem zavar.
13/14 anonim válasza:
12# ha beleavatkozhatok, akkor nem zavar.
14/14 anonim válasza:
azt a sátrat a hidd alatt rendezheti.. Gazdagéknak telik csak házra..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!