Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zavar párodban ha a földön hagyja a cuccait?
Figyelt kérdés
Nem a szennyes ruhákra gondolok, hanem nekem pl barátnőm hónapok óta a földre ledobva az ágy mellett tartja a masszírozót, a telefon töltőt, a nappaliba a földre ledobva vlmi szatyor meg a táskái és ezek rendszeresek.2021. jún. 5. 18:31
3/8 anonim válasza:
Már megint te???? HAGY MÁR OTT!!!!!
4/8 anonim válasza:
Igen, zavar, de ettől függetlenül mindig elpakolok utána, mert tudom, hogy ő nem teszi meg. A hűtőben is simán otthagyja az üres csomagolást/tányért, szóval...már megszoktam. Nekem is vannak idegesítő dolgaim.
5/8 anonim válasza:
Zavarna, ha a földön tárolná a dolgait, de megkérném, hogy legyen szíves elpakolni.
Azért szakító ok nem lenne, mindenkinek van hülye szokása. Párom például nyitva szokta felejteni a szekrényajtókat, miután kivett onnan valamit. Főleg a konyhában. Mióta párszor szóltam érte, ritkábban csinálja, de még mindig előfordul. Ennyivel együtt tudok élni, bezárom én, nem sokból tart. Eleinte idegesített, de már jó ideje megszoktam és így már viccesen is fel tudom fogni.
6/8 anonim válasza:
4-es vagyok, 5-ös, igen a nyitva hagyott szekrényajtók a másik kedvenc hobbija 😂. Na meg szerinte önoltódósak a lámpák...néha tapsolok és mondom, hogy "basszus, elromlott", akkor lekapcsolja.😃
7/8 anonim válasza:
Ne már, azt hittem a nyitvahagyott szekrényajtó ilyen egyedi dolog :D Mástól még sose hallottam, de jó tudni, hogy nem vagyok egyedül.
8/8 anonim válasza:
Nem vagy egyedül, majd sírunk egymás vállán😂.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!