Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi zavar a párodban? Rossz szokás. Otthonról hozott dolgai. Stb, stb
Néha feledékeny, mást így komolyan nem tudok mondani...
N27
Elég önző tud lenni, velem mondjuk sokkal kevésbé mint másokkal, és sokszor enged is a javamra, úgyhogy igazából nagyjából balanszban van. Nagyon tudálékos, azt gondolja, hogy mindenki egy hülye proli, de ő mindent mindenkinél jobban tud, egészen addig, amíg egy jó órás vitában le nem győzik. Nála is befigyel a "megmondtam, hogy megcsinálom, nem kell rá félévente emlékeztetni" effektus. Sokszor addig húzza a dolgokat, amíg én el nem indulok megcsinálni helyette, akkor szépen leültet és megcsinálja ő.
De vagyok olyan érett, hogy úgy léptem bele a kapcsolatba, hogy tudtam, hogy nem tökéletes ember és én sem vagyok az. Nem várom el, hogy minden tökéletesen az én kedvemre legyen, hiszen mások vagyunk, még ha hasonlóak is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!