Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Mi az amit csak sokára tudtál...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi az amit csak sokára tudtál elfogadni/tolerálni a párodban?

Figyelt kérdés
Olyan ami miatt kétely volt benned hogy ő e az ideális neked.
2021. ápr. 9. 19:41
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
81%
A zárkózottsága. Nehezen nyílik meg, van hogy egyes dolgokat harapófogóval kell kihúzni belőle.
2021. ápr. 9. 20:12
 2/14 anonim ***** válasza:
18%
Azt hogy nagyon másképp működik nála a logika. Ő nőből van én meg férfiból de ez mondjuk általános dolog.
2021. ápr. 9. 20:20
 3/14 anonim ***** válasza:
33%
Tekintetbe hogy ő dobott, valószínűleg ő nem tudott valamit, persze a kommunikáció hiánya lehet feljogosítja hogy telepatikusan lássam.
2021. ápr. 9. 20:28
 4/14 anonim ***** válasza:
10%
2es vagyok aki lepontozott az kifejthetné hogy miért ??
2021. ápr. 9. 20:40
 5/14 anonim ***** válasza:
75%

Ideig hónapokig hogy minden héten inni kell, ilyen olyan cigi de csak néha és nincs baja szóval még se fogadtam el xd

Nem szereti a gyerekeket.

2021. ápr. 9. 20:45
 6/14 anonim ***** válasza:
28%
4. Fogd fel, nem az a véleményed mint a lepontozónak, szegény lepontozó azt se érti, hogy élhet ilyen ember.
2021. ápr. 9. 20:54
 7/14 anonim ***** válasza:
12%
6-os azért nem értem mert nem szóltam le senkit magamban keresem a “hibát”
2021. ápr. 9. 21:04
 8/14 anonim ***** válasza:
28%
Fogd fel, le lesz pontozva most már a kérdés alatt bármi amit írsz, itt érvnek nincs helye. Így működik a gyakorikérdések.hu
2021. ápr. 9. 21:09
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
A rendetlenseget, harsanykodas, hangos beszed de tenyleg hogy biztos mindenki hallja-e, az allando idegbetegeskedes számítógépes jatekokon
2021. ápr. 9. 23:16
 10/14 anonim ***** válasza:
51%

Az, hogy ha rajta múlna, hónapokig nem lenne kitakarítva. Ha én nekiállok jön és segít, de magától eszébe nem jutna porszívót ragadni, vagy letörölni pár polcot. Mindenesetre már megvan a kialakult rutin, általában szombatonként megkérem, hogy most szánjunk erre egy fél órát (45nm-es lakás) és segítsen nekem, amit kérdés nélkül szívesen megtesz, csak fel kell rá hívni a figyelmét.

22L - 24F 3 éves kapcsolat

2021. ápr. 10. 15:04
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!