Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, titeket zavar ha a nő szereti a lakberendezést és a közös otthonotokat a saját ízlése szerint berendezi?
Sok nő odavan a lakberendezésért és előszeretettel foglalkozik a saját otthona berendezésével pénzt és időt nem sajnálva. Nemrég olvastam egy cikket arról, hogy egy férfit mennyire zavart, hogy ott volt az agglegény lakása és mikor lett barátnője, odaköltözött és idővel felismerhetetlenné vált a lakása, annyira átvette a nő az irányítást az otthonunkkal kapcsolatban.
Belénk ez a "fészekrakás" ösztöne lett kódolva és tökre azt hisszük, hogy ezzel egy otthonosabb környezetet teremtünk, ahová a férfinak is kedves lesz a hazatérés. De tényleg van olyan köztetek, akiket ez idegesít és pont hogy ellenszenves érzéseket vált ki?
Szerintem ez roppant aranyos dolog, és általában az exeim ügyesek is voltak ebben, sokminden eszükbe jutott ami nekem sosem tűnne fel, és én is szeretek szebb élettérben lakni.
Engem max egy két nagyon csajos dolog zavart, akkor mondtam neki, hogy ez a rózsaszín doboz nem igazán tetszik, itt férfi is lakik, és akkor azt megbeszéltük és elrakta.
Kicsit szíven ütött ez a kérdés, mert pont egy lakberendező csajszin jár az eszem mostanában. Bár az én lakásom rendezné már be 😅
ez attol fugg. ha a ferfinak van egy stilusa es te ennek ellrnerr tele akarod pakolni a lakast basic feher ikeas butorokkal meg giccses kiegeszitottek, raadasul az o koltsegen vagy kozos koltsegen, attol agyf@szt fog kapni valoszinuleg, ja.
de tudommal az senki igenyes embert nem zavar, ha eszszeruen szepitgeted a lakast, lecsereled az ezereves szakadt fuggonyt vagy veszel es normalis etkeszletet stb.
a lakberendezes eleg draga hobbi es azt is el kell fogadni, hogy a legtobb pasinak nem prioritas, hogy mondjuk a 3 eves nem tul trendi, de teljesen jol mukodo, normalis kanapeja le legyen cserelve egy vadiujra fel millioert.
szerintem ha pl. kozosen vesztek egy lakast v koltoztok be ures alberletbe, egy pasit se fog zavarni, ha a no a kezebe veszi az iranyitast berendezes teren. se ha adott a pasi lakasa es butorai es te beloltozol es az o penzen mindent meg akarsz valtoztatni, lecserelni, az nem lesz szimpatikus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!