Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan zavarja barátnőmet, hogy a szülinapja előtti estén kollégákkal csapatépítőre megyek?
Együtt élünk, minden nap találkozunk, 3 éves kapcsolat.
A szülinapjára és rá 2 napra is van meglepi programom neki, a szülinapjára a barátnőit hívtam át, rá 2 nappal meg a családját, semmiről nem tud. Illetve nyilván ajándékot is kap tőlem.
Mégis nagyon rosszul esik neki, hogy pár órára elmegyek úgy, hogy hetek óta mondtam neki, hogy aznap megyek, mert ez egy régóta lefixált nap új és régi kollégákkal. De ez kb este 6-tól max 11-ig tartana.
Huszonéves pár
#18 A kérdező írja, hogy mindent megünnepelnek, tehát nekik nagy dolog, hogy most nem teszi.
Rendeztem már néhány meglepetés bulit és voltam is rajtuk. Általában, ha valaki valamiért érzékenyebb rá, hogy megünneplik-e a szülinapját, akkor nem szabad úgy csinálni, mintha nem ünnepelnéd. Azok a bulik, ahol az illető befeszült, hogy nem fogják megünnepelni sose sikerülnek jól. Eddig a legrosszabb az volt, ahol a csaj egy órát zokogott előtte, aztán összeveszett a párjával, amikor mondta, hogy menjenek át a haverokhoz szerelni. Majdnem nem jött, de aztán a srác rábeszélte, a csaj meg kb. robbanásig feszülten lépett be a buliba. Kb. végig faarccal nézte, hogy "ünnepeljük" bármennyire is próbált jó képet vágni. Utólag mesélte el, hogy annyira bűntudata volt és megbántva érezte magát, hogy csak végig haza akart menni.
Mondhatod, hogy dobja ki a párját mert nem tökéletes, vagy csinálhatod azt, hogy megbeszéled vele, hogy idén csak kis ünnepséget tartunk/később tartjuk stb., mert nincs rá energiám. De milyen tortát szeretnél? Általában ezek a bulik jobban sikerülnek, mert ha már megbántódtál azon, hogy a másik nem köszönt fel, akkor nehéz visszaállni.
Te kidobhatod az összes olyan csajodat, haverodat, rokonodat, akik besértődnek ezen, ettől nem lesznek kevesebben.
Szerintem elég ciki ha valakinek "szülihete" van már...pláne felnőtt fejjel.
Ameddig a születésnapja róla szól, van torta, ajándék, stb, addig semmi baj nincs azzal hogy elmész a céges karácsonyi összejövetelre.
Az ilyenek úgyis a szakmai jópofizásról szólnak, kifejezetten gáz ha az ember túlzottan elengedi a haját, hiszen a magánélet nem a munkahelyi kontextusba való.
Ezt szerintem józan paraszti ésszel mindenki tudja.
22.
És a születésnapján egész nap viseli a szülinapos koronáját, meg elhívja az osztálytársait egy kis zsúrra a nagymamával, akivel dominóznak egy jót és mesét is hallgatnak az öregtől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!