Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Jogosan zavarja barátnőmet,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogosan zavarja barátnőmet, hogy a szülinapja előtti estén kollégákkal csapatépítőre megyek?

Figyelt kérdés

Együtt élünk, minden nap találkozunk, 3 éves kapcsolat.

A szülinapjára és rá 2 napra is van meglepi programom neki, a szülinapjára a barátnőit hívtam át, rá 2 nappal meg a családját, semmiről nem tud. Illetve nyilván ajándékot is kap tőlem.

Mégis nagyon rosszul esik neki, hogy pár órára elmegyek úgy, hogy hetek óta mondtam neki, hogy aznap megyek, mert ez egy régóta lefixált nap új és régi kollégákkal. De ez kb este 6-tól max 11-ig tartana.

Huszonéves pár

2021. dec. 14. 08:40
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
1%

Persze hogy baj.

Vége a csapatépitésnek és mi lesz ivászat.

Vagyis másnap a szülinapján be vagy rúgva nagyon jó gratulálok.

Neked is a NŐ csak arra kell.

2021. dec. 14. 09:42
 12/25 A kérdező kommentje:
Jézus isten ez az egész max 11 óráig fog tartani mert másnap mindenki dolgozik 8tól, megiszunk 2-3 sört, ennyitől hogy lennék berúgva még másnap is? Ne vicceljünk már.
2021. dec. 14. 09:48
 13/25 anonim ***** válasza:
100%

Egyrészt céges program, nem te találtad ki és választottad az időpontot. Másrészt a születésnapja előtt és után hány napot gondol, hogy ne tedd ki a lakásból a lábad, és őt ünnepeld? Hány éves nőd van...? 5?

45N

2021. dec. 14. 10:10
 14/25 anonim ***** válasza:
10%
Menj el, de közben küldj szerelmes üzeneteket, meg egy olyat, hogy milyen klassz lenne, ha ő is ott lenne, mert nélküle még ez sem az igaz. És hogy sietsz haza, hogy mielőbb együtt legyetek.
2021. dec. 14. 10:12
 15/25 anonim ***** válasza:
100%
nem
2021. dec. 14. 10:15
 16/25 anonim ***** válasza:
100%
Én se értem, hány napig kell ünnepelni a lányt, amíg a kérdező nem csinálhat privát programot. Aznap, amikor megköszöntik, ne legyen más programja. Ennyi elvárható, ennél több nem.
2021. dec. 14. 10:16
 17/25 anonim ***** válasza:
1%

Szerintem is az esik neki rosszul, hogy hetek óta hallgatja, hogy milyen szuper lesz a csapatépítő, a szülinapjára meg nem is készültök.

Valamit találj ki a céges buli előtt, ami miatt nem érzi magát elfelejtve, mert különben nagyon rossz kedvvel fogtok nekifutni a szülinapjának.

2021. dec. 14. 10:38
 18/25 anonim ***** válasza:
91%
Csak szólok, hogy nálunk is így kezdődött, és odáig fajult, hogy már az is baj volt, ha hevi egy délután el mertem menni horgászni, mert... és itt jöttek a hiszti-kifogások.
2021. dec. 14. 17:53
 19/25 anonim ***** válasza:
77%

*havi

17-es, aki ilyen rinyagép, az hamarosan úgyis házon kívül találja magát, mert értelmes ember nem viseli el a felesleges feszkókeltést.

2021. dec. 14. 17:54
 20/25 anonim ***** válasza:
100%
Komolyan ilyen zsaroló hisztigépnek ünnepségsorozatot szerveznek és még a környező napokra is lemondja a programjait a lovag. Nem értem a férfiakat.
2021. dec. 14. 18:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!