Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Hogyan működik a közös kassza...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan működik a közös kassza a gyakorlatban?

Figyelt kérdés
Beraktok pl. egy borítékba pénzösszeget mindketten és amikor bevásároltok a boltban, hozzátok a blokkot haza, és kiveszitek belőle? Például ha nem viszitek magatokkal éppen és ha nincs olyan apró, hogy vissza tudjátok venni belőle, felírjátok? Illetve ha viszitek, külön számolgatjátok, mennyi a visszajáró és azt másik zsebbe rakjátok és úgy visszateszitek? Stb.

#gyakorlat #Közös kasszs
2021. nov. 22. 23:32
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
szerintem ő a 250-re gondolt. mondjuk egy normális albi, normális környéken pesten 100 alatt nincs meg + rezsi+ kaja- ezek ugy alap (bár ha ugye mindent feleztek, akkor szerintem sem vészes) 250-nél sokkal kevesebből is megoldják az emberek
2021. nov. 23. 17:39
 22/23 anonim ***** válasza:
100%

Én közös kasszán éltem három hosszú kapcsolatban, szumma 45 évig és pár rövidebben.

Sohasem néztük, hogy ki mit fizet miből, ilyen egyszerű.

Ha kevés volt a pénzünk, spóroltunk, ha valamelyikünk (többnyire én) kapott valami nagyobb pénzt, akkor megbeszéltük, mire költsük, mosógép, lakásfelújítás, nyaralás, autócsere.

Ilyen egyszerű.

Amíg nem volt bankkártya, addig pénzesdoboz volt, ha láthatóan gyűlt, akkor időnként betettük az OTP-be. (akkor nem volt más bank)

De fingom nincs melyikünk nevén volt a számla.

2021. nov. 23. 17:40
 23/23 anonim ***** válasza:

Nálunk a közös kassza az az, hogy mindenki költ a sajátjából is, de épp az fizet a boltban, akinek több van a számláján. Férjemtől vonják a hitelt, a rezsiket többnyire én fizetem. Aztán a többi csak jön, ahogy épp alakul. Nincs boríték meg ilyenek.

Illetve a kapcsolatunk elején, mikor elkezdtünk együtt gyűjtögetni, mindenki kivett a számlájáról X (azonos) összeget, azt félretettük, a többiből meg a fenti módon gazdálkodtunk.

Nálunk már rég nincs olyan, hogy ő pénze, én pénzem, aki amennyit kap, az mindkettőnké, úgyis a nagyobb kiadásokat átbeszéljük, a kisebbekről meg mindenki tud egyedül is dönteni. Ami meg muszáj az muszáj.

2021. nov. 23. 19:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!