Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Nem értem hogy a lányoknak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem értem hogy a lányoknak miért baj ha huszonévesen esténként videójátékozok, vélemények?

Figyelt kérdés
És nem fogom a lány kedvéért abbahagyni, igaz kevesebb időm van a játékra, de ott is egy közösség tagja vagyok már régóta. De a lánynak ez nem tetszik...
2021. nov. 12. 16:12
1 2 3 4 5 6
 51/54 anonim ***** válasza:

Milyen lányokat zavar?

"nem fogom a lány kedvéért abbahagyni, igaz kevesebb időm van a játékra"

Akkor játssz.

Mindig azt válaszd, ami neked fontosabb és jólesik.

2021. nov. 13. 10:26
 52/54 anonim ***** válasza:

Kérdés, ez mennyi időt vesz igénybe, és nagyon a közösen együtt töltött idő rovására megy-e, illetve hogy van-e ilyen betáblázott időpont / időszak, ami szent, és amikor csak a játék lehet. Nekem alapvetően nem lenne gondom azzal, ha vki mondjuk napi 1 órát játszik általában... de amit nem tudnék elviselni:

- ha szükségem van rá aznap, mert mondjuk beteg vagyok vagy nagyon rossz napom volt, de lekoccol, mert "a klán fontosabb"

- nem az van, hogy "a testvéred esküvőjére se megyek el, ha pénteken van, mert az klánnap"

- nyaraláson is a gépet nyomkodja

- az a fajta kocka, ami meghal, ha a bőrét éri egy napsugár, meg aki eligénytelenedik játék közben

- ha alig tudunk emiatt időt együtt tölteni, és lesz...ja

- ha ez a tipikus őrjöngő-káromkodó, állatba átmenő típus

2021. nov. 15. 21:35
 53/54 anonim ***** válasza:

Szerintemnaz egy-masfelnora meg pont belefér

Bár hogy késő este, mikor osszebujva aludhatnátok, nem tudom...😬

2023. aug. 7. 14:55
 54/54 anonim ***** válasza:
53. Aludni mi..
2023. aug. 7. 21:00
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!