Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem értem hogy a lányoknak miért baj ha huszonévesen esténként videójátékozok, vélemények?
Szerintem nincs baja ezzel a nőknek, sőt szeretik ha van egy kis én idejük amíg játszol.
Mi amúgy együtt is szoktunk játszani.
Nos az eddigi kapcsolataimból kiindulva: a legtöbb estét együtt töltjük, beszélgetünk, filmet nézünk, elmegyünk edzeni, sétálni, teniszezni, szexelünk stb. Amikor nem együtt vagyunk, akkor találkozunk a barátainkkal vagy mondjuk ilyen estéken tőlem játszhat is a gépen, mindegy. De én azt gondolom, hogy ha együtt vagyunk, akkor egymással illene foglalkozni, nem azért megyek át a barátomhoz, hogy a kanapén telefonozzak, amíg ő játszik.
Együttélésnél persze más téma, de akkor sem akarnám, hogy minden este a gépen lógjon, annyi sokkal értelmesebb, hasznosabb elfoglaltság létezik. Ezért írtam, hogy ha heti párszor csinálja, az nem zavar, de napi szinten már függőségnek számít és én nem szeretnék egy nagy gyerekkel járni, az első pasim játékfüggő volt, tudom, miről beszélek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!