Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Nem értem hogy a lányoknak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem értem hogy a lányoknak miért baj ha huszonévesen esténként videójátékozok, vélemények?

Figyelt kérdés
És nem fogom a lány kedvéért abbahagyni, igaz kevesebb időm van a játékra, de ott is egy közösség tagja vagyok már régóta. De a lánynak ez nem tetszik...
2021. nov. 12. 16:12
1 2 3 4 5 6
 41/54 anonim ***** válasza:
28%

Én meg azt mondtam, hogy nem akar mindenki párosával elvonulni aludni.

Egy ilyen vélemény, egy olyan. Azért feltételezem, mondta volna a lány, hogy nem akar egyedül aludni, különben ez a legkisebb baj.

2021. nov. 12. 18:10
 42/54 anonim ***** válasza:

"Nem, de az elalvás előtti összebújás egy intim és ellazító dolog. Amikor güriztek egész héten, sokszor nem jut idő a romantikára, ez pedig egy minden nap kiélhető, az összetartozást hangsúlyozó dolog. Nekem fontos, szeretem, és nagyon nehezményezném, ha nélkülöznöm kellene."

nálunk ez úgy van megoldva, hogy mielőtt elalszik, összebújunk, ciróka, masszázs, stb.

utána pedig ő alszik, én pedig kimegyek és gépezek egy sort.

2021. nov. 12. 19:16
 43/54 anonim ***** válasza:

"Ja mert aki nem gépezik, az mind Barátok köztöt néz? Más elfoglaltság nincs is a világon…"

maradjunk az átlagembereknél. a barátok köztnek népszerűsége csúcsán a becslések szerint több, mint kétmillió nézője volt. az emberek jó része kifejezetten épületes vagy értelmes tevékenységgel kapcsolódik ki egy fárasztó nap végén, dolgozd fel.

2021. nov. 12. 19:19
 44/54 anonim ***** válasza:
az emberek jó része NEM kifejezetten épületes (épp a kulcsszó maradt le)
2021. nov. 12. 19:20
 45/54 anonim ***** válasza:
Amúgy mikor volt a népszerűségének csúcsán?
2021. nov. 12. 19:29
 46/54 anonim ***** válasza:

A kérdésre visszatérve, engem azért zavarna, mert nekünk nem mindig van 1-1,5 óránk egyben este kikapcsolni pihenni a férjemmel.

Ha például a játék miatt nem tudunk elmenni színházba/moziba/koncertre/sörözni, az számomra zavaró lenne.

Ezen kívül én is szoktam játszani, pontosan tudom, hogy nem tudod közben lekapni a gázról a húslevest vagy kikapcsolni a sütőt, felvenni a telefont, vagy megnézni, hogy miért ugat kint a kutya.

A kérdező azt írta, hogy minden este játszik, gondolom előre megbeszélt időben, amire haza kell érni. Konkrétan minden más programot a játékhoz kell igazítani.

Amúgy, ha nem ennyire szoros a napirend vagy csak heti 2-3x játszik (akár 2-2,5 órát), az szerintem nem annyira zavaró. A minden nap viszont nekem az lenne.

2021. nov. 12. 19:55
 47/54 anonim ***** válasza:

"Amúgy mikor volt a népszerűségének csúcsán?"

2000-es évtized.

2021. nov. 12. 19:57
 48/54 anonim ***** válasza:

Magdi anyus halálig én is néztem, de nem *csak* az volt a szabadidőm.

Úgy értem, én totálisan mellette vagyok bármilyen hobbinak, de Barátok közt fél óra vagy mennyi? Azért minden szabadidőt nem vesz el.

2021. nov. 12. 20:05
 49/54 anonim ***** válasza:

"Úgy értem, én totálisan mellette vagyok bármilyen hobbinak, de Barátok közt fél óra vagy mennyi? Azért minden szabadidőt nem vesz el."

viszont volt minden nap

amúgy meg a kérdező sem egészestés multiplayer-partikat nyom, 1 órát említett valahol

2021. nov. 12. 20:38
 50/54 anonim ***** válasza:
én is játszottam több mint 10 évet, de eljutottam arra a szintre hogy inkább a kapcsolat mint a játék, csak ehhez tudod kell egy érettségi szintet elérni.
2021. nov. 12. 23:33
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!