Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Nem értem hogy a lányoknak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem értem hogy a lányoknak miért baj ha huszonévesen esténként videójátékozok, vélemények?

Figyelt kérdés
És nem fogom a lány kedvéért abbahagyni, igaz kevesebb időm van a játékra, de ott is egy közösség tagja vagyok már régóta. De a lánynak ez nem tetszik...
2021. nov. 12. 16:12
1 2 3 4 5 6
 21/54 A kérdező kommentje:
20# Hát akkor ne járj "nagy gyerekkel".
2021. nov. 12. 16:48
 22/54 anonim ***** válasza:
100%

"annyi sokkal értelmesebb, hasznosabb elfoglaltság létezik"

Ezt annyira utálom, hogy nem lehet simán kikapcsolni és pihenni, a hobbival is fejlődni meg tanulni kell.

2021. nov. 12. 16:52
 23/54 anonim ***** válasza:
30%
Bírom amúgy, hogy írok egy választ a kérdésre, hogy huszonéves lányként miért nem akarok játékfüggővel járni, erre le vagyok pontozva. Csak mert most megsértődött a véleményemen pár kocka, attól még ez nem fog változni. Járjatok olyan lánnyal, aki szeret játszani, ilyen egyszerű, de ne várjátok el mindenkitől, hogy ezt tolerálja.
2021. nov. 12. 16:52
 24/54 anonim ***** válasza:
57%

De, lehet, csak ne minden este 3 órán keresztül (már ha csak 3 óra lenne…).

2021. nov. 12. 16:53
 25/54 anonim ***** válasza:
74%
És ha én 3 órán keresztül olvasok?
2021. nov. 12. 16:55
 26/54 anonim ***** válasza:
30%
A videojáték sokkal érdekesebb, mint a nők. Teljes mértékben megértem a kérdezőt.
2021. nov. 12. 16:56
 27/54 anonim ***** válasza:
90%

"Ezt annyira utálom, hogy nem lehet simán kikapcsolni és pihenni, a hobbival is fejlődni meg tanulni kell."

én úgy látom, ezt csak egy szupertudatos/kultúrsznob kisebbség gondolja így. a legtöbb ember nem különösebben értelmes tevékenységek jelentik a kikapcsolódást. gépezni egy sort semmivel sem kevésbé értelmes, mint megnézni a barátok közt nyolcmilliomodik részét. ha alapvetően olyan ember vagy, akivel jó kapcsolatban lenni, nem azt fogják nézni, mit csinálsz fiatal felnőttként a napi átlag 4 óra szabadidődön belül abban az 1 órában, amit magadra szánsz.

2021. nov. 12. 16:58
 28/54 anonim ***** válasza:
38%

Ja mert aki nem gépezik, az mind Barátok köztöt néz? Más elfoglaltság nincs is a világon…

Szerintem maradjunk annyiban, hogy minden hobbi káros, amit túlzásba visznek. Pl. olyannal se járnék, aki minden este 3 órát a kondiban gyúr, ahelyett, hogy inkább velem lenne :D

2021. nov. 12. 17:01
 29/54 anonim ***** válasza:
100%

De ép ezért kérdezem, hogy akkor mi elfogadható mindennapos hobbi? Olvasás? A könyvfüggőség jó? Vagy edzés? Abból is alakulhat egészségtelen mértékű függőség. Stb.

2021. nov. 12. 17:03
 30/54 anonim ***** válasza:
100%
Az én párom most múlt 30, ugyanúgy szeret játszani. Nekem nincs vele gondom, mert nem érzem, hogy túlzásba vinné. Általában 2-3 naponta ülnek össze játszani, az őszi/téli hidegebb időszakban kicsit gyakrabban, ez nekem belefér. De mindennapos szinten, több órára pl zavarna. Meg kell beszélni vele, hogy neki mi a problémája vele. Általában akkor sínyli meg ezt a kapcsolat, ha a minőségi együtt töltött idő rovására megy.
2021. nov. 12. 17:12
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!