Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Miért beszélnek olyan sokat a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért beszélnek olyan sokat a nők?

Figyelt kérdés
Megállás nélkül nyomják... brutális.

2021. nov. 1. 22:46
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
65%
Mert otthon egy "szeretetteljes" társas magányban élnek, így mindenhol máshol kieresztik a mondanivalójukat, ha már otthon senki nem hallgatja meg őket.
2021. nov. 2. 07:49
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Én rettenetesen keveset beszélek. Nők, férfiak, mindenki nekem nyomatja, mert azt hiszik, milyen aranyos, kedves, jó hallgatóság vagyok, minden érdekel. Pedig valójában csak nem akarok udvariatlan lenni és nem merem megmondani nekik, hogy kicsit sem érdekelnek a dolgaik és jobban szeretnék olvasni csendben, vagy zenét hallgatni. Nem is ismerek magam körül még egy ilyen nőt, aki ennyire keveset beszél.
2021. nov. 2. 08:33
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Engem és a barátomat is mindenki csendes, visszahúzódó embernek ismer, ennek ellenére itthon megállás nélkül pofázunk. Annyi a titok, hogy érdekel a másik és én is őt, szívesen hallgatjuk egymást.
2021. nov. 2. 08:45
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Elég sok férfit ismerek, akik képesek órákon keresztül pofázni. Ez egy buta sztereotípia, hogy a nők beszélnek sokat. Mindkét nemből vannak nagy dumások és csendesek.
2021. nov. 2. 08:50
 15/15 anonim ***** válasza:
93%

Én nőként irigylem azokat a nőket, akiknek jó a beszélőkéjük és bármiről el tudnak fecserészni.

Amúgy tényleg baromság a kérdés, ez nem nemfüggő, hanem jellemfüggő.

2021. nov. 2. 10:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!