Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Komoly párkapcsolatban élők, ti mennyire volnátok
féltékenyek, ha a párotok megismerne valakit és nagyon
sokat beszélne róla?
Figyelt kérdés
Tehát, ha ellenkező nemű embert megismerne és nagyon egy hullámhosszon lennének, sokat beszélgetnének online, de amúgy nem titkolná a párotok és őszinte volna?
(Emellett a párotok éreztetne, hogybincs nálatok fontosabb, csak kíváncsi az illetőre.)
2020. jún. 29. 19:06
1/10 anonim válasza:
Mivel megcsaltak, hát nem az hogy féltékeny volnék, mert ez nem féltékenység kérdése, egyszerűen undorító és felb**zna. Az enyém sem titkolta, csak azt, hogy megcsal vele.
2020. jún. 29. 19:07
2/10 anonim válasza:
Nálunk volt ilyen, hogy nagyon egy hullámhosszon volt új kolléganővel (szintén házas), de nem nagyon dumáltak online, azt senkivel sem teszi. Egyáltalán nem vagyok féltékeny típus, most sem voltam. Viszont nem is adott rá okot, baromi hamar bemutatott neki, mi is jóban lettünk és hallva a beszélgetéseiket és látva a testbeszédüket stb. szerintem semmi olyan nincs a dinamikájukban, ami többre utalna jó haveri viszonynál. Ennyi nekem elég, nem vagyok hajlandó kattogni rajta, nekem is alakultak ki jó haveri viszonyaim férfiakkal, amióta együtt vagyunk.
2020. jún. 29. 19:11
3/10 anonim válasza:
Akit vinni lehet, azt vigyék gyorsan, szoktam volt mondani:D
A kérdésedre is válaszoljak: Attól függ. hogy milyen a hangulatom:D
2020. jún. 29. 19:13
4/10 anonim válasza:
Nálunk az ilyen embereket azonnal bemutatja nekem a párom, így nem lennék féltékeny.
2020. jún. 29. 19:17
5/10 anonim válasza:
Akkor szokott valaki nagyon sokat beszélni a másikról ha kezd iránta érezni valamit...
Én nem viselném el, bár én elég féltékeny típus vagyok. És ezt a párom se viselné el ellenkező esetben. De neked kell ismerned a párod, ha ő alapból ilyen nyitott úgymond a barátságra akkor nem biztos hogy baj lesz ebből... De légy óvatos
2020. jún. 29. 19:20
6/10 A kérdező kommentje:
Mindenkinek köszönöm a válaszokat, ment a zöld!
2020. jún. 29. 19:29
7/10 anonim válasza:
Kényelmetlenül érezném magam ebben a helyzetben. Nem csinálnék cirkuszt, de megkérném a férjemet, hogy beszélgessünk őszintén.
2020. jún. 29. 19:49
8/10 anonim válasza:
Összepakolnék neki aztán mehet hozzá.
Amikor velem van ne az újdonsült megismert "barátnőjével" chateljen. Mondjuk nálunk elég kevés ideje van a sok munka miatt, ez miatt megrosszabbul jönne ki a helyzet.
Az meg hogy áradozik róla másik probléma.
Nem az a gond hogy beszél nőkkel, sőt nem is az hogy megemlíti, ez oké... Hanem úgy gondolom amit leírtál már másik véglet.
2020. jún. 29. 19:59
9/10 anonim válasza:
Ha nem a rám szánható idő látja kárát, és valamennyire rálátok én is a beszélgetésre, tehát látom valóban nincs semmi több mint szabadna, akkor nem lenne gond. Ez a rálátás elég lenne ha beszélgetés közben mesél miről beszélnek épp vagy ilyesmi, nem olvasni akarom a chatelésüket. Ha meg személyesen is láthatnám hogyan viselkednek egymással, az alapján végleg el tudnám dönteni van-e okom féltékenységre vagy tényleg ártatlan ismerettség.
2020. jún. 29. 20:13
10/10 anonim válasza:
A feleségem ismert meg a munkahelyén kb 8 éve egy pasit. Az elején féltékeny voltam, de amint lehetett, bemutatott neki. Mi is jóban lettünk, neki is lett párja aki jóban van a feleségemmel is, szóval mára már inkább ilyen családi barátok lettek. :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!