Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg nem szeretik a férfiak az olyan nőket akik sokat beszélnek?
Figyelt kérdés
2017. szept. 12. 14:10
1/21 anonim válasza:
Párom szerint ez az egyik legjobb tulajdonságom. Alsóhangon is egy óràt beszélgetünk telefonon. Biztos vannak olyanok meg olyanok is akiknek szimpatikus.
2/21 anonim válasza:
Én nem, mert egy idő után követhetetlen a sok zagyvaság, és a fejem is megfájdul a locsogástól.
3/21 anonim válasza:
Attól függ miről.
Én pl. kifejezetten szeretem ha a párom sokat beszél. Ugyanis én kevésbé beszédes vagyok.
Neki mondanivalója is van. Az üres, semmiről fecsegést nem szeretem.
Másrészt férfiember tudja, ha egy nő nem beszél, ott már igen nagy a bajság! Szóval, inkább beszéljen csak, sokat!
4/21 anonim válasza:
Mi nagyon sokat tudunk beszélni a párommal, mindig mondja is, hogy mennyire szeret velem sokat beszélgetni :) szerintem nem mindegy, milyen beszélgetésről van szó, ha a lány csak magáról pofázik, meg csajos, felszínes dolgokról, az engem is untatna, pedig lány vagyok
5/21 anonim válasza:
attól függ miről beszél, ha értelmetlen butaságokról, vagy panaszkodni tud órákon át azt nem szeretjük
6/21 anonim válasza:
Általánosítás, kinek mire van igénye. Az én férjem például rengeteget beszél és nagyon igényli a velem való kommunikációt, de volt olyan barátom, akinek inkább csak a jelenlétemre volt szüksége, nem a társaságomra.
7/21 anonim válasza:
2es ,hàt arrol nem tehet senki ,hogy te olyan nôkkel komunikàlsz ,akik ösze visza beszélnek mindenrôl.
Bennem mindenki szereti ,hogy sokat beszélek.
n25
8/21 anonim válasza:
Bár én nő vagyok, de én eddig azt tapasztaltam, hogy olyankor nem szeretik, amikor csendre vágynak, nyugalomra, vagy arra, hogy kicsit leüljenek és pihenjenek. De pl. a problémák megbeszélésénél nagyon is előnyös dolog tud lenni.
9/21 anonim válasza:
Igen, a bunko tahok akik max a dugast latjak a noben, azok nem szeretik.
10/21 anonim válasza:
ez hülyeség. végre lenne egy nő, akiből nem úgy kellene kihúzni mindent és a legbonyolultabb mondat, amit ki tud mondani a "aaa köszi"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!