Anyósom egész nap affektálva beszél a gyerekhez, amikor látogatóban van. Úgy vettem észre, hogy ilyenkor a nap végére a gyerek nyűgösebb. Lehet, hogy túl sok inger éri ilyenkor? Vagy a babák szeretik, ha egész nap beszélnek hozzájuk?
Az affektáló beszédért én rászólnék.
Ha egyébként nyugis baba, csendhez van szokva, akkor az egész napos nyüzsgéstől lehet estére nyűgös, pláne ha esetleg ilyenkor a napirendje is mborul.
1. vagyok
igen én rászólok anyósomra ha sejpít meg káromkodik a 2,5 éves lányomnak
Aki nyavajog de nem változtat annak nem is fáj eléggé.
Felnott no vagy es anya, lehet velemenyed. A TE gyereked. Tehat allj a sarkadra, vagy ez rosszabb lesz. Ha meg nem szólsz neki mégis mi tanácsot akarsz? Más megoldás nem sok van..
Kérdező, a gyerek érdekében muszáj lesz rászólnod az anyósodra. Én már azért is szólnék, mert engem idegesít, ha a babát nem is.
Pici még a gyerek, hidd el, nem ez lesz az utolsó alkalom, hogy valamiért szólnod kell neki. Jobb, ha az elején tudatosul benne, hogy a te gyereked, és vannak szabályaid, ezt minden rosszindulat nélkül mondom.
Az én drága anyósom ilyesmiket mond: jaj, mama szeme fénye, gyere ücsükélj ide, ne sirikálj! :-D
Ettől még egyik sem lett kényes vagy hülye. Elfogdadjuk a mamát olyannak, amilyen.
7-es valaszolo, ez fajt. Rossz volt olvasni is.
Kerdezo, szolj ra, ha zavar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!