Ti engeditek az egész lakásban mászni a piciket?
Figyelt kérdés
2013. jún. 27. 18:46
1/25 anonim válasza:
Nem, csak a nappaliban és a gyerekszobában mászott.
2/25 anonim válasza:
Szia! Én a fürdőszoba és a wc kivételével mindenhol engedem mászni a kislányomat.
3/25 anonim válasza:
Amíg csak mászik, a konyhában nem. De később az egész lakásban járkálhat. Akkor is, ha közben négykézláb akar közlekedni. Nem kell annyira félteni minden szem piszoktól.
4/25 anonim válasza:
Nálunk 2 szint van, a lakószobák az emeleten. Csak ott mászhattak. Bár naponta többször felmosok lent is, de ott nem engedtem.
5/25 anonim válasza:
A WC-be és a fürdőszobába én sem engedem be, de máshol mindenhol játszhat. A konyhában alul az Ő szintjén tartom a műanyag edényeket ezekkel akár el is szórakozhat, addig megfőzök. Minden nap felmosok mindenhol, de azért valamennyi koszt, port biztosan összeszed, de ennyi úgymond "kell" is neki. De természetesen tisztán tartok mindent és a veszélyes dolgokat elpakoltuk.
6/25 anonim válasza:
Utolsó vagyok, azt szerettem volna írni, hogy máshol mindenhol mászhat, csak már elkalandoztak a gondolataim ezért írtam, hogy játszhat :D
7/25 anonim válasza:
Nálunk mindenhova mehetett ahová akart, mint egyik előttem szóló írta is, nem kell félteni. Mi 17 hónaposan 1x voltunk betegek a télen.
8/25 anonim válasza:
Kutyánk van, mégis mászhat mindenütt a lányom.
Nem vagyok túlféltő szülő, emiatt a lányom makkegészséges.
9/25 anonim válasza:
Most az fájt hogy 2 szint van, vagy az, hogy takarítok?:)))
10/25 anonim válasza:
Mindenhol mászhat, wc kivételével, pedig nálunk is van kutya is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!