Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Másnak is ilyen a felesége ?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Másnak is ilyen a felesége ?

Figyelt kérdés
Otthon van a két hónapos kislányunkkal . Már előtte sem szeretett főzni de mióta megvan a pici jó ha hetente egyszer főz . Takarít és mos is rám ,de már unom hogy nekem kell főznöm sokszor miután hazaérek a munkából . Kimerült vagyok , pihenni szeretnék . Mikor mondtam neki meg volt sértődve .

2021. okt. 27. 19:57
1 2 3 4 5 6 7
 61/64 anonim ***** válasza:
100%

A te gondolkodásodat kellene megváltoztatni. A múlt évezredben élsz? Mi az,hogy dicsekedni az asszony főztjével??? Én pl. utálom ha a főztömmel dicsekednek, nem szakács vagyok, és nem érdem az. Ne ezért legyen rám büszke egy férfi. Nekem az megalázó. Amúgy tudok sütni -főzni, szeretek is, csak időm nincs.

Legyél büszke,hogy tudsz főzni, nem vagy életképtelen, ne ilyen begyöpösödött agyú kollégáknak akarj megfelelni. A másik, hogy bezzeg ha a nő dolgozik, akkor az álljon neki főzni otthon este, amíg a férfi tv-t néz, mert neki pihenni kell.

A másik,hogy a gyerek nincs el Veled az is sokat elmondd, gondolom annyit is foglalkozol vele, mert lehet tényleg az lenne a jobb ha Te maradnál otthon , a nejed meg visszamenne dolgozni. Amúgy sok ismerősömnél igen a a férfi főz, akkor is ha gyesen van otthon a nő. Van olyan aki 6-kor ér haza, de még ő áll neki főzni többnyire, mondjuk szeret is.

2021. okt. 30. 07:41
 62/64 anonim ***** válasza:
100%

Tudtad, hogy utál főzni, akkor? :D

Ez pontosan ugyanolyan, mint amikor a pasi egy lusta dög, és asszonyka panaszkodik, hogy "de azt hittem, megváltozik".

2021. okt. 30. 07:47
 63/64 anonim ***** válasza:
24%
Egyébként ha nem szeret főzni, akkor nem kell elvárni tőle, hogy tegye, bár marha ciki lesz, mikor a gyerek mirelit kaján él.
2021. okt. 30. 07:48
 64/64 anonim ***** válasza:
96%
Szóval amikor anyuka élete fenekestől fefordult és másból sem áll az élete, mint szoptatásból, pelenkázásból, meg nyugtatásból, akkor még te vagy felháborodva, hogy nincs fényesre nyalva a te hátsód is? Egy nőnek könnyű? Te elintézted 5,5 perccel a gyerekvállalást. Nem hordtad ki, nem te voltál rosszul, nem te szülted meg és nem a te életed borult fel mindenestől. Te ugyanúgy dolgozni jársz, felnőtt társaságban vagy, megkapod a fizetésed, nem változott semmi, csak egyel többen vagytok otthon. Nála minden megváltozott, de még elvárod tőle, hogy főzzön is mindennap, amit előtte sem szeretett sosem. Egy főnyeremény vagy, gratulálok. Sajnálom szegény nőt.
2021. okt. 30. 12:20
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!