Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Másnak is ilyen a felesége ?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Másnak is ilyen a felesége ?

Figyelt kérdés
Otthon van a két hónapos kislányunkkal . Már előtte sem szeretett főzni de mióta megvan a pici jó ha hetente egyszer főz . Takarít és mos is rám ,de már unom hogy nekem kell főznöm sokszor miután hazaérek a munkából . Kimerült vagyok , pihenni szeretnék . Mikor mondtam neki meg volt sértődve .

2021. okt. 27. 19:57
1 2 3 4 5 6 7
 41/64 anonim ***** válasza:
93%
Az 50-es évekbe jársz dolgozni, hogy az asszonyok kajáival dicsekedtek?
2021. okt. 27. 20:43
 42/64 anonim ***** válasza:
91%
Nem gondolod azt, hogy erről neki is tudnia kellene? Bár írtad, hogy már mondtad neki, de hogyan? Mert nem lehetett túl tapintatos. Egyébként a probléma megoldó képességed ennyiben kimerül, hogy más tapasztalataira van szükség ahelyett, hogy ismernéd a feleséged? Milyen a kommuniáció köztetek? Mert ez nem sejtet semmi jót, tehát nem azzal kellene feltétlen foglalkoznod, hogy nem tesz mindent a segged alá, hanem azzal kellett volna még a gyermekvállalás előtt, hogy megbeszéld a szükségleteid. De persze azok nem csak neked vannak, bár erről neked kár írni.
2021. okt. 27. 20:49
 43/64 anonim ***** válasza:
97%

Lehet másnak is ilyen a felesége. DE annak a nőnek normális a férje. Veled ellentétben.

13 hozzászólásod mindent elmond rólad.

2021. okt. 27. 21:10
 44/64 anonim ***** válasza:
13%
minek csináltál neki gyereket? most jól beszoptad
2021. okt. 27. 21:15
 45/64 anonim ***** válasza:
91%
Ki kell abranditsalak, az emberek nem szoktak megvaltozni. Nem kell mindent elhinni, amit a mesekonyvekbol anyuci felolvasott.
2021. okt. 27. 23:00
 46/64 anonim ***** válasza:
90%

Fuuuuuuuuu

En is ruhellek fozniiii.

Es majd jol befizetem magunk egy konyhara azt onnan eszunk..es kesobb gyerek is. Nem hal ehen senki.. nem turo rudin fog felnoni.

Es Te is a kezedbe veheted a fakanalat.

2021. okt. 27. 23:44
 47/64 anonim ***** válasza:
94%

"Ugyan már . Ha én lennék otthon simán megcsinálnám . A nőknek könnyű . Elmész . Szülsz aztán babázol csak . Mi meg örökké dolgozunk"

Draga! Jo ha tudod: 2 perc..maximum 22 amit beletettel a gyerek szuletesebe. A no hordta ki 9 honap..szulte meg: tobb ora egy szules..nem 20 perc..

Es evekig!!!sok a macera egy babaval! Nem is szulni nehez..utana a macera.. de szulni se buli..

Ugyhogy: a nonek nem konnyu. O 0-24 ben !!!! Van keszenletbe a gyereketeknek!! 0-24 be!!! 7/7 napon.

Mig Te..8-9 orat melozol heti kb 5 napot a tobbi idoben a Zicsi Zacsid vakargatod meg sohajtozol a kanapen.

Mert egy F@ vagy.

2021. okt. 27. 23:48
 48/64 anonim ***** válasza:
97%

Sokan megirigyelhetnek, amiért neked ez a legnagyobb problémád. Könnyen beszélsz, amikor fogalmad sincs, hogy neki mi és mennyire nehéz, ellenben kifogásokat tudsz hozni.

A férjemmel általában mindketten itthonról dolgozunk (néha kell bemenni), és amikor megszülettek az ikreink. Viszonylag könnyű volt, mert minden felesben ment, ideértve a gyerekekkel való időt (neked is több időt kéne tölteni a gyerekeddel, azért nincs el veled, mert alig vagy vele és az anyjához képest idegen vagy számára), a takarítást és a főzést is. Néha én főztem, néha ő főzött, néha ketten, néha rendeltünk, néha meghívtak minket, néha beültünk valahova, néha maradékot ettünk.

Ő is ugyanúgy dolgozik, igaz másképp, de mégis a gyereknevelés és az otthoni teendők végzése is munka és elég elkeserítő, hogy te ezeket ennyire semmibe veszed.

Én a helyében akkor se főznék rád, ha lenne hozzá időm és kedvem. Tudod, miért? Mert részedről elvárás és mint egy kisfiú emiatt duzzogsz. Mikor volt utoljára, hogy te főztél neki valami jót? Hogy hazafelé beugrottál az egyik kedvenc ételéért? Hogy meghívtad valahova? Ha te nem teszel bele a dologba semmit, akkor ő sem fog.

2021. okt. 27. 23:53
 49/64 anonim ***** válasza:
90%

1. A feleséged nem a cseléded. Otthon van 0-24- ben a gyereketekkel és gondoskodik róla. Neki nincs munkaidőkeret, nincs szabadnap sem.

2. Ha nem tetszik, főzz magadra, van két kezed, használd, ha nem tudsz akkor olvass recepteket, tanuld meg, nem egy bonyolult dolog, én is magamtól tanultam meg főzni, nem segített soha senki. Remélhetőleg az olvasás még megy, ha receptekre van szükséged. Otthon maradhatsz a gyerekkel is, és bizonyíthatsz hogy te megcsinálod mellette a főzést is ( ne keress kifogásokat, minden amit írtál, hogy te miért nem, az ordas nagy kifogás)

3. Nem tudsz a kollégáknak dicsekedni. Ez most komoly? Hány éves vagy? 3? Óvodás szint...

2021. okt. 28. 01:14
 50/64 anonim ***** válasza:
96%

Szerintem sokakkal ez a helyzet igen.

Nálunk pl. tesóm nem nagyon főzött, én sem tervezek. Ha anyum meghallja, hogy valahol gyerekszületik a barátainknál, akkor az az első gondolata, hogy majd, ha legközelebb megyünk, akkor vigyünk nekik mélyhűtött kaját, mert "pici gyerek mellett senkinek nincs ideje főzni". Persze a barátaink ezen jót röhögnek és bemutatják, hogy tele a mélyhűtőjük előre porciózott ennivalóval, mert az ő szüleik is már adtak. Bár úgyis tudnak rendelni. És ezt harmadszorra jâtszuk el, szóval nem tudom, hogy mennyit esznek meg belőle és mennyit főznek, de hogy senki nem feltételezi, hogy van idejük rá, az is biztos.

2021. okt. 28. 04:29
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!