Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Másnak is ilyen a felesége ?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Másnak is ilyen a felesége ?

Figyelt kérdés
Otthon van a két hónapos kislányunkkal . Már előtte sem szeretett főzni de mióta megvan a pici jó ha hetente egyszer főz . Takarít és mos is rám ,de már unom hogy nekem kell főznöm sokszor miután hazaérek a munkából . Kimerült vagyok , pihenni szeretnék . Mikor mondtam neki meg volt sértődve .

2021. okt. 27. 19:57
1 2 3 4 5 6 7
 51/64 anonim válasza:
96%

Ilyenkor örök rejtély marad számomra, hogy miért nem lehet a kérdéseket is pontozni???

Hülye troll... de ha mégsem, az még annál is rosszabb!

Kérdező, gratula - szépen bemutatkoztál!

"Ülj le,fiam!

1-es!"

2021. okt. 28. 06:56
 52/64 anonim ***** válasza:
97%
Maradj otthon a gyerekkel te, aztán rájössz.
2021. okt. 28. 07:00
 53/64 anonim ***** válasza:
97%

Attól tartok, hogy te sajnos tényleg ilyen primitív vagy és nem egy unatkozó troll. De azért válaszolok...

Nekünk pont a minap volt egy hasonló beszélgetésünk a férjemmel. Készültünk baba látógatóba hétvégén, és a hét közepén megkérdezte tőlem, hogy nem kellene valami félkész, vagy fagyasztható kaját vinni a barátainknak? Mert úgy gondolja, hogy a pici mellett az anyuka nem pont a konyhában akar tenni venni.

Felhívtuk őket, megkérdeztük mit szeretnének enni, kapni, kaptak e már? És együtt nekiláttunk elkészíteni az ételt.

2021. okt. 28. 07:06
 54/64 anonim ***** válasza:
98%
Bírom ezt: de más így, de más úgy... Undorító. Más milliárdos, én mégsem vagyok az, más férje cégvezető, az enyém mégsem az, más energikus 4 gyerekkel, én gyerek nélkül sem vagyok az. Bszki, most szült, fel tudod ezt fogni? Úgy tűnik, nem...
2021. okt. 28. 07:10
 55/64 anonim ***** válasza:
97%

Csak babazik Aha De ő nem 8 órában mint te hanem 24

Csereljetek Te majd főzöl is

2021. okt. 28. 07:39
 56/64 anonim ***** válasza:
88%
Nem tudom eldönteni, hogy a kérdező csak provokál, vagy tényleg ilyen ostoba...
2021. okt. 28. 09:47
 57/64 anonim ***** válasza:
95%
Én arra tippelek, hogy ostoba a kérdező. Egy igazi középkori gondolkodású hím.
2021. okt. 28. 09:49
 58/64 anonim ***** válasza:
98%

Nem marad el veled a pici? Jó sokat foglalkozhattál vele a 2 hónap alatt...

Ha gyerek előtt sem főzött mit vártál?

2021. okt. 28. 09:49
 59/64 anonim ***** válasza:
95%
Ostoba vagy kérdező.
2021. okt. 28. 12:02
 60/64 anonim ***** válasza:
97%
Nekünk két gyerekünk van, és én is ritkán főzök. Nem fogom rá se a gyerekekre, se semmire, egyszerűen azért nem főzök, mert utálok főzni. Tudok és megteszem néha, de 80%-ban a férjem főz. Most komolyan, és akkor mi van? Ő meg nem szokta kitakarítani a fürdőszobát, meg nem szokott port törölni. Szerintem egál. Neked miért evidens, hogy a feleséged főzzön? Ilyen primitív, elmaradott népek vagytok és nálatok ez a "zasszonynakakonyhábanahelye" mentalitás megy?
2021. okt. 28. 14:11
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!