Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Másnak is ilyen a felesége ?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Másnak is ilyen a felesége ?

Figyelt kérdés
Otthon van a két hónapos kislányunkkal . Már előtte sem szeretett főzni de mióta megvan a pici jó ha hetente egyszer főz . Takarít és mos is rám ,de már unom hogy nekem kell főznöm sokszor miután hazaérek a munkából . Kimerült vagyok , pihenni szeretnék . Mikor mondtam neki meg volt sértődve .

2021. okt. 27. 19:57
1 2 3 4 5 6 7
 31/64 anonim ***** válasza:
96%
A 13-asból egyértelmű hogy egy egy incel troll. A nőknek könnyű, csak elmennek szülni és semmi dolguk mantrát már túl sokat láttam itt 🙊🙈
2021. okt. 27. 20:21
 32/64 anonim ***** válasza:
98%

De ha neked ez a helyzet nem felel meg, akkor miért nem beszélsz a felesgeddel? Mi nem tudjuk megváltoztatni a helyzetet, csak te. Szóval akkor miért is itt vagy épp, és nem a feleségeddel beszélgetsz? Ez tipikusan az a helyzet, hogy úgy gondolod ügyesebben, jobban meg tudnád csinálni, úgy, hogy igazából fogalmad nincs milyen egy kisgyerekkel napokig egyedül lenni, hiszen leirtad, hogy veled nincs el a kisbaba. Szóval akkor miről is beszélsz?

Elhisszük, hogy úgy gondolod megtudnád csinálni, de az, hogy ezt nem tettekkel bizonyítod az igazából semmit nem ér, egy kisgyerek hisztijével ér fel egyedül.

2021. okt. 27. 20:23
 33/64 A kérdező kommentje:

Próbáltam vele beszélni, de hiába . Egyáltalán nem vagyok troll .

A kérdés az volt: Másnak is ilyen a felesége?

Tapasztalatokat várok

2021. okt. 27. 20:27
 34/64 anonim ***** válasza:
98%

Jó, akkor én ezt már megválaszoltam, ilyen (#12).

Csak az a különbség, hogy nekem nem ilyen bugris volt a párom. (Mindemellett még mindig buta provokációnak tartom ezt a mesét.)

2021. okt. 27. 20:31
 35/64 anonim ***** válasza:
98%
Neked mitől jobb, ha más is ilyen, vagy nem ilyen, ha őt vetted feleségül?
2021. okt. 27. 20:32
 36/64 anonim ***** válasza:
98%
Neked vége a munka idődnek, haza érsz és pihensz. Neki ez 0-24, mivel ahogy lejött a gyerekkel semmit nem törődsz, ezért nyilván onnan fog energiát nyerni ahonnan tud. Ha ez a főzés elhagyása (amit ugye mint megtudtuk előtte se erőltette, amivel semmi baj, csak tudtad kit veszel el) akkor az lesz. Ha tovább cseszegeted a vége az is lehet, hogy elhagy. Inkább terhet vegyél le róla, ne elvárásokkal traktald…
2021. okt. 27. 20:32
 37/64 A kérdező kommentje:
Mert lehet hogy akinek ilyen volt annak sikerült megváltoztatni és tud tanácsot adni .
2021. okt. 27. 20:33
 38/64 anonim ***** válasza:
98%
A gondolkozasodat kene megvaltoztatni nem a feleségedet
2021. okt. 27. 20:34
 39/64 anonim ***** válasza:
97%

"akinek ilyen volt annak sikerült megváltoztatni"

Mintha egy tárgyról beszélnél aminek úgy kéne működnie ahogy te elképzeled. Incel szagot érzek. És nagyon büdös.

2021. okt. 27. 20:36
 40/64 anonim ***** válasza:
66%

Mi nem vàllaltunk gyereket, a férjem főz, én mosogatok.

Jò nekünk, nincs hiszti sosem.

2021. okt. 27. 20:43
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!