Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Másnak is beleszól az autóvezetésbe a barátnője, felesége?
Nekem 3 barátnőm volt meg most a feleségem, de állandóan magyaráz mindegyik az anyósülésről. Erre menj ne arra, ide parkolj oda parkolj, itt állj meg, lassan mész-gyorsan mész. Stb.
Ez az átlag női viselkedés vagy én őket fogtam ki pont? Mi a frappáns leszerelés erre? Nálunk mindig veszekedéshez vezet. Mindig elmondom, hogy drágám, az irányítja az autót akinek a kezében a kormány, a másik ne szóljon bele. De hiába, csak mondja és mondja.
Én soha nem szólok akkor sem amikor 3 parkolóhelyre sem sikerül beállni és várjuk hogy valaki elmenjen a közelből.
Add el az autót.
Ha kérdezi miért, akkor mondd neki hogy azért mert idegesített hogy mindig beleszól hogy vezetsz.
:D
Na ez majd felnyitja a szemét!
Mondd,hogy akkor vezessen ő.
Amúgy én soha nem szóltam még be senkinek,maximum akkor szólnék ha életveszélyesen vezetne, nyomkodná telóját vagy gyorsan hajtana mármint úgy tényleg gyorsan pl autópályán 200 felett megy vagy valami hasonló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!