Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Másnak is beleszól az autóveze...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Másnak is beleszól az autóvezetésbe a barátnője, felesége?

Figyelt kérdés

Nekem 3 barátnőm volt meg most a feleségem, de állandóan magyaráz mindegyik az anyósülésről. Erre menj ne arra, ide parkolj oda parkolj, itt állj meg, lassan mész-gyorsan mész. Stb.

Ez az átlag női viselkedés vagy én őket fogtam ki pont? Mi a frappáns leszerelés erre? Nálunk mindig veszekedéshez vezet. Mindig elmondom, hogy drágám, az irányítja az autót akinek a kezében a kormány, a másik ne szóljon bele. De hiába, csak mondja és mondja.

Én soha nem szólok akkor sem amikor 3 parkolóhelyre sem sikerül beállni és várjuk hogy valaki elmenjen a közelből.

2020. febr. 17. 09:41
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
76%
Nem. Én csak tapsolni meg röhögni szoktam, ha balfsz. Ő is rajtam. :D
2020. febr. 17. 10:51
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Eddig semelyik sem szólt bele. Lehet túl sportosan vezetsz.
2020. febr. 17. 10:53
 13/16 anonim ***** válasza:
76%
Nekem próbáltak beleszólni. Addig amíg félre nem álltam, és kinyitottam az ajtót, (apukám volt az) hogy akkor most ki lehet szállni. Meglepődött, egész úton dünnyögött utána, de egy szót sem szólt többet bele.
2020. febr. 17. 10:58
 14/16 anonim ***** válasza:
88%
Ez nem női hanem emberi viselkedés, nekem exem (férfi) magyarázott, de úgy mint egy autósoktató. Tök jól vezetek, de neki ilyen problémái voltak hogy hogy adom a gázt, szerinte gázfröccsöt adok, miért húzódok le ha jön egy idióta az autópályán a seggembe stb teljesen elvette az önbizalmam, hagytam hogy ő vezessen ezután. Volt hogy megkérdezték rokonai hogy én esetleg nem tudok vezetni? Ráadásul én kocsim volt.
2020. febr. 17. 11:03
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a férjem szokott beleszólni. Mindig mondom, hogy az álmom egy olyan autó, aminek ilyenkor kivehetem a kormányát, és átrakhatom az ő oldalára, hogy akkor vezess te. Persze mindenhová az én autómmal megyünk, mert az nagyobb és kényelmesebb.
2020. febr. 17. 14:58
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

Ha van oka hogy beleszóljon, merthogy pl tényleg veszélyesen vezetsz, és 3 nő közül mind papol a nőkkel van baj vagy veled? Vagy tényleg ilyen nőket fogtál ki, gondolkozz azért te is el hogy vezetsz, ez nem valami feminista duma, másban a szálkát de magában a gerendát, szól a mondás.

Egyébként én soha nem szólok közbe hogy vezet a párom, értékelem hogy elvisz, és biztonságosan vezet, másik meg nem értek a vezetéshez.

2020. febr. 18. 00:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!