Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Másnak is beleszól az autóvezetésbe a barátnője, felesége?
Nekem 3 barátnőm volt meg most a feleségem, de állandóan magyaráz mindegyik az anyósülésről. Erre menj ne arra, ide parkolj oda parkolj, itt állj meg, lassan mész-gyorsan mész. Stb.
Ez az átlag női viselkedés vagy én őket fogtam ki pont? Mi a frappáns leszerelés erre? Nálunk mindig veszekedéshez vezet. Mindig elmondom, hogy drágám, az irányítja az autót akinek a kezében a kormány, a másik ne szóljon bele. De hiába, csak mondja és mondja.
Én soha nem szólok akkor sem amikor 3 parkolóhelyre sem sikerül beállni és várjuk hogy valaki elmenjen a közelből.
Ha van oka hogy beleszóljon, merthogy pl tényleg veszélyesen vezetsz, és 3 nő közül mind papol a nőkkel van baj vagy veled? Vagy tényleg ilyen nőket fogtál ki, gondolkozz azért te is el hogy vezetsz, ez nem valami feminista duma, másban a szálkát de magában a gerendát, szól a mondás.
Egyébként én soha nem szólok közbe hogy vezet a párom, értékelem hogy elvisz, és biztonságosan vezet, másik meg nem értek a vezetéshez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!